Jest to komiks który przedstawia wydarzenia dziejące się przed filmem. Czytał może ktoś z was? Jakie macie opinie na ten temat? Ja osobiście liczyłem na coś trochę innego, komiks mógłby być też odrobinę dłuższy, co nie zmienia faktu że jest interesującą ciekawostką :) Ps. Dla tych co czytali (SPOILER) Nash zostaje zabity przez projekcję Mal w swoim śnie prawda? Czytałem to jakiś czas temu i nie pamiętam dokladnie ale chyba nie bylo jasno powiedziane kto go zabił, wydaje mi się jednak że była to Mal.
Czytałem ten komiks jeszcze przed oglądnięciem filmu i po. Był nawet ciekawy, choć zgadzam się, że mógłby być dłuższy. Dobrze się jednak sprawdza jako prolog do filmu. Ale to nie była Mal, tylko recepcjonistka.
a gdzie mogę znaleźć ten komiks wiecie? a jak nie wiecie to gdzie wy go czytaliście i skąd go mieliście a jak nigdzie w necie go nie ma to może ktoś mi go streści.bardzo mi zależy
Obawiam się że nie, ja nie znalazłem, chociaż to było dawno i może ktoś pokusił się o tłumaczenie od tamtego czasu.