PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500891}

Incepcja

Inception
2010
8,2 648 tys. ocen
8,2 10 1 648396
7,9 76 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja
użytkownik usunięty
zioming

Wznowienie. Wersja 3D

ocenił(a) film na 6

Nolan przecież nie toleruje 3D

użytkownik usunięty
Plumber10

Doczytałem się że to jakaś cyfrowa wersja w ramach przeglądu na 75 lecie Warner B

przecież to jakaś głupota i to w debilnym wydaniu.... premiera to premiera - odbyła się i koniec /jeśli chodzi o film/.
na IMDB to dokładnie rozumieją http://www.imdb.com/title/tt1375666/
tylko nasi kretyni podjarani jakimś tam 3D będą głupoty wymyślać - eh.... Polska już z mentalności zawsze zostanie w tyle 50 lat za murzynami, tego nie da się wytrzebić..... hehehehe premiera kinowa po DVD! to jest szczyt głupoty!

ocenił(a) film na 10
cobra2000

Przejrzyj sobie do samego końca listę premier z IMDB i już nie pisz bzdur. I przy okazji nie obrażaj Polski i Polaków z powodu jakiegoś (nawet tak świetnego, jak Incepcja) filmu! http://www.imdb.com/title/tt1375666/releaseinfo?ref_=tt_dt_dt

ocenił(a) film na 7
zioming

ordynarny sposób na robienie kasy na odgrzewanych kotletach... i to w dodatku z sprzed 5-ciu lat... Jakby to dotyczyło jakiegoś starego filmu jak np. ta kraina OZ z 1939 to jeszcze można to zaakceptować... ale oglądanie po raz kolejny Incepcji z 2010 wygląda dość komediowo.... ciekawe ile osób ma zamiar się wybrać :)

ocenił(a) film na 10
pawelm_15

Ja z ogromną chęcią wybiorę się na seans i myślę że spora grupa ludzi też,zwłaszcza ci którzy nie mieli okazji obejrzeć go na dużym ekranie.Bardzo jestem zadowolony że jeden z moich ulubionych filmów będę miał okazję podziwiać w kinie,nie bądźcie aż tak sfrustrowani z tego powodu,przecież ci którzy nie chcą go oglądać nie muszą wybierać się do kina,to takie trudne? :)

ocenił(a) film na 9
pawelm_15

Ja również z wielką chęcią wybiorę się do kina aby ponownie zobaczyć Incepcję. Byłem na odnowionej wersji Jurassic Park w 3D i mimo wszystko chciałbym aby również ten film mogli za jakiś czas pokazać w kinach :)
Również tak jak fabi974 uważam, że jeśli ktoś nie jest zainteresowany to niech nie idzie do kina. Ja natomiast nie mam nic przeciwko jeśli dystrybutorzy chcą ponownie zrobić "skok" również na moją kasę bo na pewno się wybiorę do kina w tym przypadku :)

pablo2049

Ciekawe czy będzie w kinach w całej Polsce bo póki co sprawdzam multikina i cinema city w moim mieście i nic.

ocenił(a) film na 9
rocky_filmaniak

Właśnie również sprawdzałem i co dziwne wciąż nie ma żadnych informacji o tym filmie nawet w zapowiedziach :(
Jeśli jednak cinema city ani multikino nie zdecydują się na pokazywanie tego filmu w 3D to ciekawe które kina się na to zdecydują.

pawelm_15

Ci ktorzy nie byli w kinie na pewno pojda, jak np. ja ;)

idziesz 7 do kina a tam znajomi: oooo tez idziesz na Avengers, gdzie siedzisz?
a ja na to: nieee na taki gniot szkoda chocby zlotowki ide na Incepcje ! :)

Freddie

dobre :D

beecia

no to peffka :D

ocenił(a) film na 9
zioming

Wie ktoś w jakich kinach będzie grana?

Neo303_filmweb

w rzeszowie nie ma nic heliosy multikina nic :/

zioming

11.05.2015 Kino Muranów, Warszawa / 22:15
pzdr

ocenił(a) film na 9
freeze84

czemu tak pozno premiera w PL ? choc szczerze powiedziawszy sam byl wolal czesciej chodzic na takie starsze sprawdzone filmy do kina niz na nowe nieznane gnioty

Ged24

to nie jest premiera tylko reedycja.. portale nie mają takiego działu jak reedycje więc info trafia do działu premier raz jeszcze..
ps. kolejny seans: 18.05.2015 Kino Muranów, Warszawa / 22:30