Dałam 10 punktów bo to według mnie najlepszy horror! Tak, racja trzyma w napięciu, potem to super zaskoczenie na końcu no i świetna gra Nicole Kidman;)
Dokładnie. x] Nie to co te inne horrory w których od razu wiadomo o co chodzi i jak się zakończą. ^^ A zaskoczenie na końcu było naprawdę bardzo duże.
Jak Nicole Kidman w ogóle chciała zagrać w tej szmirze to ja nie wiem ale to prawda trzyma w napięciu.Mnie tak trzymał w napięciu że marzyłem przy każdej minucie oglądania tego barachła żeby rozj...ć telewizor na kawałki i tego kto mi polecił to gówno co nazywasz horrorem
Jak dla mnie jeden z leszych horrorów taki z sensem i zaskoczeniem :) Ejj a jak Ci się nie podobał to trzeba było wyłączyć i bys sie nie męczył :P
Taa zakończenie było powalające po prostu tak mnie powaliło że leżałem na ziemi i zastanawiałem się czemu jeszcze żyję,ale w końcu zrozumiałem że to tylko najgorszy z możliwych koszmarów jakie mogą spotkać uczciwego telewidza który liczy na porządną dawkę adrenaliny i napięcia a ostatecznie zostaje przygnieciony kupą śmierdzącego łajna do którego to porównuje najbardziej debilny ''horror'' jakiego to nieprzyjemność miałem okazję zobaczyć i mam nadzieje że już nigdy nie będę miał okazji powrócić do bucówy o pokręconych bachorach i ich nie całkiem normalnej matki.W KATEGORII SUPER-ŚMIECI PIERWSZE MIEJSCE W RANKINGU.GRATULUJEMY I PROSIMY ODEBRAĆ SZAMBOWÓZ JAKO NAGRODĘ A TAKŻE DO POSPRZĄTANIA CAŁEGO GÓWNA W TYM CUCHNĄCYM WSIĄ ''filmie''.POZDROWIENIA I DO ZOBACZENIA W NASTĘPNYM JAKŻE EMOCJONUJĄCYM KONKURSIE NA SZAMBO ROKU
Koleś ja nie wiem, czy ty masz jakąś patologiczną potrzebę pisania takich bzdurnych komentarzy. Już po raz 5 stwierdzasz, że ten film Ci się nie podobał. Myślisz że jak napiszesz coś takiego to jesteś fajny?
W dzisiejszej dobie, kiedy wszystko wydaje się być już pomysłem wtórnym, powstaje taki film, który totalnie zaskakuje zakończeniem.
10/10
Po pierwsze nie jestem twoim kolesiem przyczłapie a po drugie jeśli chodzi o zaskakujące zakończenie które jak powiadasz to mnie niczym nie zaskoczyło pewnie dlatego że przespałem cały film i powiem ci jeszcze to że zaskakujące zakończenie ma nawet Sędzia Anna Maria Wesołowska więc nie wyskakuj z takim tekstem pacanie
Możesz tak łaskawie nikogo nie obrażać? ;) A że film Ci sie nie podobał to Twoja sprawa i po raz setny nie musisz tego pisać ;]
...Dokładnie :D
Ten film to przede wszystkim emocje. Niektóre horrory mają super efekty, w niektórych jest pełno krwi itd. Nie możemy wrzucać wszystkich obrazów do jednego worka.
"Innych" powinniśmy oglądać, wczuwając się w postać głównej bohaterki.
Co według Was jest straszne?
Sceny sekcji zwłok? Wampiry? Mordercy? Szaleńcy? Potwory?
... Czy perspektywa życia po śmierci z tym dobijającym poczuciem winy, iż zabiło się własne dzieci, choć uwierzyło się, że tak na prawdę to nigdy nie miało miejsca, a jeśli nawet to przynajmniej dano wam drugą szansę.
Według mnie osoby, którym ten film się nie podoba, po prostu go nie rozumieją. I nie chodzi mi tu o to co widzimy, tylko o to co czujemy.
Bo ocena typu 1/10 jest przesadą.
Inni mogą się podobać lub nie, ale nie wiem czemu ludzie, którym nie przypadł do gustu, tak nisko go oceniają. Przecież wszystko jest tu dopracowane, scenariusz nie jest banalny, ładne zdjęcia, dobry dźwięk.
A co do Ciebie - Williamie to prawdopodobnie próbujesz zaistnieć na forum, obrażając innych oraz wypisując wielokrotnie infantylne komentarze lub surowe uwagi. Ale nie przejmuj się -> każdy kiedyś dorośnie ;)
"co do Ciebie - Williamie to prawdopodobnie próbujesz zaistnieć na forum, obrażając innych oraz wypisując wielokrotnie infantylne komentarze lub surowe uwagi. Ale nie przejmuj się -> każdy kiedyś dorośnie ;)"
Święta słowa whitening!!!:);)