PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10701}

Inni

The Others
2001
7,4 215 tys. ocen
7,4 10 1 214935
7,4 34 krytyków
Inni
powrót do forum filmu Inni

2/10

ocenił(a) film na 2

Cóż, sprawdzając wasze komentarze na temat tego filmu, postanowiłem sprawdzić jaki on jest i moje wrażenia na temat tej produkcji są niestety negatywne. Nie traktuję tego filmu jako horroru, baaa, jeżeli to jest horror to najnudniejszy jaki dano mi oglądać, nie jest straszny, nawet mimo faktu że też nie lubię horrorów z całymi hektolitrami krwi, ale z odpowiednim klimatem, a tutaj niestety nawet pomimo nastroju jaki jest budowany, film po prostu jest nudny. Wytrwałem jakoś do końca filmu i jestem szczerze zawiedziony.

ocenił(a) film na 9
Hans Gunsche 66

i tutaj pojawia sie magiczne slowo -> gówno. Być może w ogole nie rozumiesz tego filmu ? ;] Wedlug mnie film jest naprawde dobry :) Trzyma odpowiedni nastrój. Najlepsza Scena jak Nicole weszla do rupieciarni i było słychac te odgłosy... jak oglada sie to na kinie 5.1 to az dech zapiera w piersiach :) film bomba jak na Thriller :) ode mnie 9/10 :)

użytkownik usunięty
djxeon

Przepraszam, a co tutaj jest do rozumienia? Nie ma co, jak już ktoś napisze na FW, że film mu się nie podobał to zaraz znajdzie się ktoś, kto myśli, że tylko on jest na tyle genialny, żeby go zrozumieć... Ehhh żal...

ocenił(a) film na 2
djxeon

Raczej nie jestem na tyle wulgarny żeby nazywać każdy film który mi się nie podobał gównem, to jest po prostu moje prywatne zdanie na temat ''Innych''. Jak mądrze napisała koleżanka buffy1977, wszystko to jest po prostu kwestią gustu.