Głupi,głupi,głupi i jeszcze raz głupi a przy tym niesamowicie nudny i pozbawiony sensu.W porównaniu z ''Lśnieniem''ten film to istna kołysanka do snu tylko że nigdy jeszcze kołysanka do snu nie przyprawiałaby o mdłości ogólnie ocena 1\10,Boże co ja piszę 1\1000000.Takie jest moje zdanie bo ja w tym ''Horrorze'' nie widzę nic co miało by aspekty Horroru a jedynie nudny szajz
Wiesz co ? Hmm może to nie jest typowy horror tylko cos w stylu thiller ale trzyma w napięciu :) Hmm ;P Jeżeli chcesz horror to moze oglądnij jakis krwawy film typu Dom woskowych ciał , bądź Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną :) Aaaa tak poza tym to nie znasz się na dobrych filmach :D Ale to Twój gust ;D
Te filmu które wymieniłaś to plasują się do rankingu największych film-śmieci więc nie pisz że może mi się podobać jakieś gówno gdzie tylko krew się leje i nic więcej i nie pisz że nie znam się na dobrych filmach bo ''Inni'' nie można nazwać horrorem tylko tek jak napisałem kołysanką do snu,bo mnie ten anty horror usypiał
każdy ma swój gust i nie ma się o co kłócić bo i tak do ładu nie dojdziecie. według mnie film był świetny, ale to tylko moje zdanie.
Mnie ten film bardzo się podobał. Jeśli komuś się nie podoba to trudno, jego sprawa. Lecz nie zgodzę sie z tym, że jest on usypiający. Ale trudno każdy ma inny gust
Nie wiem czy to do mnie, ale jak napisałam dla mnie film NIE był usypiający. Jeden z moich ulubionych filmów
To nie było do ciebie tylko do założyciela tematu. Nie był nudny. Trzymał w napięciu a zakończenie jest całkowicie nieoczekiwane...
<lol2> a tak btw. kto napisal że to horror? W gatunku pisze Thiller więc wtf?... może czas na badania wzroku?...
p.s film dla mnie świetny, jeden z lepszych jaki oglądałam ;). Ma swoją głębie ma ciąg dramatyczno-logiczny ;) Ogólnie jestem jak nahbrdziej za tym żeby dać mu 9/10 ;))
staram sie szanować pogląd innych na forum ... ale to co napisałeś świadczy nie najlepiej o Tobie ... a co mi tam :D trzeba być tępakiem z pozimu podłogi by napisać coś tak potwornie idiotycznego. Ale nie przejmuj sie to nie twoja wina, to nie twoja wina że film wydał ci sie głupi. Problem w tym ze nie film był głupi ale TY poprostu jesteś głupi. Aż sie dziwie że ty pisać umiesz.
tak, to słabiutki film. Trudno nawet rozpisywać się o szczegóły. Szkoda tej aktoreczki, ale w końcu mężowi się nie odmawia, więc zagrała w tym filmie... A te pochwały na temat tego filmu? Cóż, inne gusta. Nie twierdzę, że gorsze, po prostu chodzimy na inne filmy, kochamy inne kobiety, zapewne słuchamy innej muzyki. I niech tak zostanie. Po co zaraz obrzucać sie "błotem".
" szkoda tej aktoreczki " ???????? - hahahah
Szkoda mi Ciebie ludziku ;)
Dobrze że to tylko twoje zdanie
zdecydowanie jeden z najlepszych filmów grozy ostatnich lat ba nawet jeden z lepszych w historii majacy w sobie wszystko zaskakujaca historie, zakonczenie ten klimat pewnego zaszczucia,tajemniczosci dla niektorych takie filmy sa zwyczajnie nudne z powodu braku krwi setek ofiar itp.
ale istosta filmow klimatycznych jest to ze potrfaia z budowac klimat z niczego i tak jest w tym przypadku .
bardzo dobry film
Zgadzam się :) Lubie takie filmy gdzie straszą nas klimatem, nie trupami i krwią :P a zakończenie zwala z nóg i w Lśnieniu jest podobnie gdzie przez cały film ginie jedna osoba, a i tak jest to najlepszy horror/thriller ever:)
no bez jaj człowieku,jeden z moich ulubionych filmów,prawie to co 6 zmysł,ale kolega pewnie nie wie że takie filmy sie całe ogląda i słucha-bez wypadu po herbatke,o ale są ludzie i parapety...
Idealny film nie dla idealnych ludzi. Nie rozumiesz-nie krytykuj. I tak juz reszta niezle Ci pojechala. Nastepnym razem po prostu najpierw sie zastanow, pozniej pisz. Szkoda slow..
haha to ciebie weronika powinni zajebać, gdyby ktos w realu spotkal taką dziewczyne jak ty,
''widze jak ty sie do ludzi odnosisz''
przyganiał kocioł garnkowi, no comment
Kolego. Ty tego filmu po prostu nie zrozumiałeś :) Gdybyś napisał "głupi, bo nie zrozumiałem", ok, masz prawo. Ale jeśli piszesz "pozbawiony sensu" aż mnie krew zalewa :)
Wiesz, jak nie czaisz filmu to obejrzyj go kilka razy, moja kuzynka dopiero po 3 razie zrozumiała, że oni tak naprawdę nie żyją...