Podawajcie jakie znacie filmy o zaskakującym zakończeniu, które was zszokowało i którego sie nie spodziewaliście
film pt. GRA z Michaelem Douglasem, nie wiem co jeszcze ale jak sobie przypomne to napisze.
Pozdrawiam;)
no i w filmie MILCZENIE OWIEC był taki moment zaskakujący, jak Hannibal Lecter udawał rannego policjanta ze zmasakrowaną twarzą. A martwego policjanta przebrał za siebie.
Iluzjonista, Piła (: - szczególnie cz. 1 - zaskoczenie gwarantowane :P , Awake , Se7en , Blady strach.
Jakoś nie mogę przypomnieć sobię innych tytułów...
no z osadą się zgodzę:) fajne zakończenie, ale najbardziej zaskakujące to chyba w lucky number;)- film gody polecenia
ja ze swojej strone moge polecic nastepujace filmy: Drabina Jakubowa,Mechanik,Memento,Podejrzani,Tozsamosc,Zostan no i ew K-PAX,ale tam mozna sie bylo najbardziej wszystkiego domyslec,pzdr
Bardzo ciekawe i niezwykle zastanawiające zakończenie miał film pt."Evilenko- morderca ze wschodu".Przy okazji można by wspomnieć o genialnej roli M. Macdowella w tym filmie
polecam Zostań, iluzjonista, Prestiż, Mechanik, Siła strachu, Szósty zmysł, Vanila Sky, Wyspa,Kropka nad i-bardzo ciekawy pomysł na film, rekrut,Plan doskonały,Pięc palców,;)
Moim zdaniem fajnie i zaskakująco kończy się film "Co kryje prawda ?" ,
para Michelle Pfeiffer i Harrison Ford gra wyśmienicie.
No, to też dość zaskakujące zakończenie... Wiedziałem, że ta babka jest jakąś wiedźmą, ale że adwokat też już był "opanowany" - tego się nie spodziewałem...
Nawet zaskakujące było zakończenie strychu, ale najbardziej zaskakujące zakończenie było w filmie Katakumby - gorąco polecam... ;P