PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10701}

Inni

The Others
2001
7,4 215 tys. ocen
7,4 10 1 214935
7,4 34 krytyków
Inni
powrót do forum filmu Inni

Podawajcie jakie znacie filmy o zaskakującym zakończeniu, które was zszokowało i którego sie nie spodziewaliście

ocenił(a) film na 10
kasia007_ostr

film pt. GRA z Michaelem Douglasem, nie wiem co jeszcze ale jak sobie przypomne to napisze.
Pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 10
kasia007_ostr

no i w filmie MILCZENIE OWIEC był taki moment zaskakujący, jak Hannibal Lecter udawał rannego policjanta ze zmasakrowaną twarzą. A martwego policjanta przebrał za siebie.

Kurza

inteligentnie. podać film z zaskakującym momentem i na dodatek go opisać. gratuluję pomysłu:)

ocenił(a) film na 6
kasia007_ostr

szósty zmysł-jak dla mnie totalne zaskoczenie

kasia007_ostr

Iluzjonista, Piła (: - szczególnie cz. 1 - zaskoczenie gwarantowane :P , Awake , Se7en , Blady strach.

Jakoś nie mogę przypomnieć sobię innych tytułów...

ocenił(a) film na 9
kasia007_ostr

może jeszcze Prestiż no i Szósty zmysł oczywiście

ocenił(a) film na 9
kasia007_ostr

Na pewno MGLA oraz OSADA :)
pozdrawiam

Amish1188

no z osadą się zgodzę:) fajne zakończenie, ale najbardziej zaskakujące to chyba w lucky number;)- film gody polecenia

ocenił(a) film na 9
kasia007_ostr

ja ze swojej strone moge polecic nastepujace filmy: Drabina Jakubowa,Mechanik,Memento,Podejrzani,Tozsamosc,Zostan no i ew K-PAX,ale tam mozna sie bylo najbardziej wszystkiego domyslec,pzdr

ocenił(a) film na 10
kasia007_ostr

mi do głowy przychodzi film "awake" hm... ale pewnie i inne były zaskakujące.

judmar

"Sekretne okno" -polecam, zakończenia po prostu przewidzieć się nie da

kasia007_ostr

Shallow Grave
http://www.filmweb.pl/f9009/Płytki+grób,(1994)

kasia007_ostr

"Infiltracja" !!

ocenił(a) film na 10
denzel_3

szósty zmysł normalnie niespodziewane zakończenie

kasia007_ostr

Polecam jeszcze Apartament, Efekt Motyla, Sierociniec

kasia007_ostr

Bardzo ciekawe i niezwykle zastanawiające zakończenie miał film pt."Evilenko- morderca ze wschodu".Przy okazji można by wspomnieć o genialnej roli M. Macdowella w tym filmie

ocenił(a) film na 9
kasia007_ostr

polecam Zostań, iluzjonista, Prestiż, Mechanik, Siła strachu, Szósty zmysł, Vanila Sky, Wyspa,Kropka nad i-bardzo ciekawy pomysł na film, rekrut,Plan doskonały,Pięc palców,;)

ocenił(a) film na 10
paulinka3600

Hmmm.... czy ktoś już wymienił "Fight Club"? ;)

ocenił(a) film na 8
kasia007_ostr

Moim zdaniem fajnie i zaskakująco kończy się film "Co kryje prawda ?" ,
para Michelle Pfeiffer i Harrison Ford gra wyśmienicie.

kasia007_ostr

ojj zdecydowanie powinnaś obejrzeć "Klucz do koszmaru"

ocenił(a) film na 8
Cinder

No, to też dość zaskakujące zakończenie... Wiedziałem, że ta babka jest jakąś wiedźmą, ale że adwokat też już był "opanowany" - tego się nie spodziewałem...

ocenił(a) film na 8
kasia007_ostr

Nawet zaskakujące było zakończenie strychu, ale najbardziej zaskakujące zakończenie było w filmie Katakumby - gorąco polecam... ;P

bartek2303

Harry Angel, Apartament (francuska wersja)

ocenił(a) film na 10
kasia007_ostr

Sierociniec i Mgła(the mist) :)) o tak :)

kasia007_ostr

Powtórzę się, ale dla mnie totalnie zaskakujący był Szósty Zmysł. Poza tym może być Przebudzenie, Iluzjonista, Memento, Tożsamość, Sekretne okno, Numer 23 itd. Ogólnie to większość filmów "Mindfuck" ma ciekawe zakończenie :)