Mam film o tej samej nazwie ale z inną okładką
Mianowice jest tam ukazane drzewo w tle dom i oczywiście pora nocna
wytwórnia Carissma
No
Na fotografiach z okładką tego zdjęcia nie ma więc mam pewne wątpliwości to chyba logiczne
No nie zbyt. Może po prostu obejrzysz ten film co masz, zamiast kontemplować nad okładką.
A co to ma do rzeczy czy JA oglądalam, skoro to TY masz ten film? Poza tym nie jestem on tylko ona. -.-
Chciałem wiedzieć, czy są tam jakieś straszne sceny...
I czy ogólnie film jest straszny
Skoro to horror to z założenia ma być straszny. Ile ty masz lat? 10? Kontemplujesz nad okładką zamiast odpalić film i samemu obejrzeć. Film cię nie zje, to nie Piła, tylko film o duchach. Jak się boisz to obejrzyj z kimś.
Mam 14 lat a do horrorów nie mam głowy
Ale chyba oglądnę
Dzięki za niezbyt miłą dla mnie dyskusję
O masz, jak nie masz do czegoś głowy to się za to nie bierz. Horrory nie są dla wszystkich, przecież nie musisz się zmuszać. A jak Cię ciekawi film ktory masz to przecież możesz komus go dać, żeby obejrzał za Ciebie. "Inni" to akurat nie jest przerażający horror, ma swój klimat i można w spokoju obejrzec samemu w twoim wieku.
Po prostu samych horrorów się nie boję, tylko tego co moja wyobraźnia po nich wyczynia
Horrory żerują na naszej wyobraźni. Gdybyśmy mieli okrojoną wyobraźnie to horrory nie odniosłyby takiego sukcesu. ;P
W ten sposób nawet najbardziej tandetny horror można zamienić w arcydzieło
Człowiek jeszcze nie pojął ogromu swojego mózgu szkoda :(
No nie przesadzaj, mamy dużą wyobraźnie, co nie znaczy, że jesteśmy głupi. Miłego oglądania "Innych". ;)