PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10701}

Inni

The Others
2001
7,4 215 tys. ocen
7,4 10 1 214935
7,4 34 krytyków
Inni
powrót do forum filmu Inni

Ja kocham scenę, jak Grace biega po domu bo słyszy grający fortepian...wchodzi po raz kolejny i klapał znowu jest otwarta. Super muzyczka :D
Oraz jak wchodzi do rupieciarni i słyszy głosy dwóch kobiet ;) I ten jej obłęd o oczach O_o

ocenił(a) film na 10
Dark__Lady__

Zgadzam sie! Super sceny! W ogole film jest zajebisty ;) Trudno powiedziec ktore sceny podobały mi sie najbardzij dlatego ze cały film mi się podobał! I to bardzo ;) Pzdr

ocenił(a) film na 7
Dark__Lady__

Mam jeszcze jedno pytanie...czy ktoś ma soundtrack z tego filmu?
Chodzi mi o pierwszą piosenkę na samym wstępie

ocenił(a) film na 9
Dark__Lady__

A mi się podobała scena jak służba szła pod drzwi domu, Grace do nich strzelała z dubeltówki, a im nic się nie stało i mówili, żeby przestała, bo to nic nie da. Potem ona zamknęła drzwi, a oni stali pod nimi, było ich widać przez szybę.

Bardzo się wtedy bałem, co mi sie już praktycznie nie zdarza na filmach.

Dark__Lady__

Pierwszy raz oglądałm ten film na kompie ze słuchawkami. W scenie, w której Grace jest właśnie w rupieciarni, słyszy głosy i nagle słychać jakiś taki przerażający dźwięk, coraz głośniejszy.. myślałam, że ducha wyzionę. No i oczywiście pod koniec podczas seansu spirytystycznego, kiedy córka powtarza "nie jesteśmy martwi" - totalny szok.

Dark__Lady__

...i ten trzask drzwi przed nosem, super scena :))) świetny film, zaskakująca ciekawa fabuła no i... boska Nicole ehhh :)

ocenił(a) film na 7
dedek

Mi rowniez flm baaardzo sie podobal:) chyba jednyny horror,ktory mnie przestraszyl i jednoczesnie byl dobrym filmem.

użytkownik usunięty
GrLouie_

...i dostaje drzwiami w twarz xD. Tak, tak, super scenka, też ją lubię xD . Z ta rupieciarnią też było niezłe :) . Mi się jeszcze podobała sytuacja, jak Anne się kłóci z Nicholasem [tak to się pisze??] o duchy, po tym jak uciekli z domu :)