Który z tych dwóch filmów wam się bardziej podobał? Dla mnie trudno stwierdzić który film o sztucznej inteligęcji, jest lepszy... chyba T!
zdecydowanie
1.Terminator
2.Łowca Androidów
3.A.I. Sztuczna Inteligencja
dopiero po tej trójce "ja robot" gydż nie grzeszy zbyt dobrym scenariuszem
zależy z jakim T porównywać.. wg mnie Ja, robot jest lepszy niż T1, na poziomie T2 i ciut gorszy niż T3..
2 odrebne filmy z dwoma innymi motywami przedownimi.... tego nie mozna porownac... T2 jest lepszy od Ja, robot ale juz T1 i w szczegolnosci T3 sa gorsze.
mi ze wszystkich Terminatorów najbardziej podobał się T3, potem T2, i na końcu T1.
Najlepszy T3? Łatwo to wyjaśnić liczbą 1992 w Twym nicku... T3 to dno. T2 to arcydzieło s-f, T1 to klasyka, podstawa. Nie ma innej kolejności drogi Panie.
T1 to arcydzieło!!! widać każdy ocenia według swojej daty urodzenia. T2 to świetne, efektowne kino akcji ze pełnym dziur i nieścisłości scenariuszem. T3 to parodia. T4 to dno.
terminator i ja robot to dwa z goła odmienne filmy nie da się porównać, różni je wszystko od klimatu począwszy. Przed obejrzeniem Ja Robot myślałem, że to będzie totalny gniot, tymczasem okazało się ciekawym filmem, jednym z lepszych sf ostanich lat. Gdyby miał lepszy klimat dał bym mu może i 9/10
Terminator 1 8/10
Terminator 2 9/10
Terminator 3 1/10
Terminator 4 1/10
Ja robot 1/10
Mam 29 lat i obejrzalem z 10.000 filmow.
Terminator 1 8/10
Terminator 2 9/10
Terminator 3 1/10
Terminator 4 3/10
ja mam 15 lat ale oceniam prawie tak jak kolega powyżej. wiem ze T1 to klasyka a T2 to arcydzieło kina s-f. to zależy od tego w jakiej kolejnosci ogladalo sie filmy. jesli najpierw ktos obejrzal 3,4 potem 1,2 to jest prawie pewnie ze te kolejne czesci beda uwazane za gniot ;]
a wracając do tematu: ja jednak wolę Ja Robot - uwielbiam ten film i jakoś bardziej spodobał niż Terminator
Ja, Robot 10/10
10 000 filmów? czyli od urodzenia do chwili obecnej oglądasz 5 filmów w tygodniu? wliczasz w to dobranocki?
jeśli to nie sekret podziel sie ze mną, miły stefaniaku a, pobudkami, które sprawiły, że dałes filmowi "ja, robot" tak krzywdzącą moim zdaniem ocenę? czy wynika ona z małej orientacji matematycznej, której dowody dałeś horrendalnie zawyzając ilość obejrzanych filmów? może "przesunęło" Ci się jedno "0"? moze miało być obejrzałem 1000 filmów, a ocena filmu 10/10 ? :)
miłego dnia
mi się bardziej podobał Ja, robot bo tam grał Shia LaBeouf (chociaż była to mała rola) ale terminatora oglądałam tylko trochę, bo leciał kiedyś na TVP 1 czy 2...