PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427379}

Jaśniejsza od gwiazd

Bright Star
2009
6,7 17 tys. ocen
6,7 10 1 16502
6,9 20 krytyków
Jaśniejsza od gwiazd
powrót do forum filmu Jaśniejsza od gwiazd

Kompletnie wogule nie porwała mnie ta historia miłosna może by nie była zła ale inaczej zekranizowana jak dla mnie było to pusty film bez emocji 3 daje jedynie za to że uwielbiam tamte czasy. Strata czasu film wogule nie porusza serca wręcz można się przespać...

ocenił(a) film na 9
harryp7654321

może jak poczytasz trochę poezji (szczególnie Keats'a), to się uwrażliwisz i W OGÓLE coś zrozumiesz z tego filmu . Nie mówiąc już o tym, że czegoś się nauczysz ;-)

stancy

Uwierz mi czytam ja nie mam zastrzeżń do poezji tylko do ekranizacji tego filmu poprostu nie podoba mi się kompozycja i scenariusz jak dla mnie aktorzy słabo zagrali nie porawali mnie nie poczułam tego uczucia między nimi wogule nie było chemi między aktorami i to uczucie zdawałao się drentwe oglądająć zakochaną Jean poprostu człowiek płakał ujawniały się uczucia i co oglądam ten film to tą historie miłosną przeżywam. A tu emocji jak dla mnie było mało mi czegoś brakowało:-( i to jest moja opinia na ten temat. A tobie się to podobało czy tylko poezja??
Twój komentarz wyrażnie podkreśla pojęcie że nie mam pojęcia o niczym nie uważasz że każdy ma prawao słowa i nie tylko ty czytasz?? troche mnie tym zirytowałaś...

ocenił(a) film na 9
harryp7654321

Myślę, że Twoja przedmówczyni miała na myśli nie tyle Twoją opinię na temat tego filmu, ile kompletną nieznajomość ortografii i interpunkcji w Twoim wykonaniu. Sugeruje to, że niestety niewiele czytasz.
A właśnie czytelniczej wrażliwości potrzeba, by zrozumieć ogrom uczuć i emocji wypełniających niemal każdą minute tego pięknego filmu...

etka88

Wisz co nie znasz mnie a ja mam dysleksje więc nie ma wpływu ma ortografie.
Czytam i to bardzo dużo.
Dziękuj Bogu że zdrowa jesteś i nie masz problemów związanych z ortografią komunikacja i pisaniem
więc na przyszłość się zastanów bo może ludzią coś dolega i nie są tak doskonali jak ty
Wspomniałam wcześniej uwielbiam ten klimat ale ten film to niewypał wogule mnie nie porwał źle nagrany to mianowicie moja opinia.