PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382375}

Jedz, módl się, kochaj

Eat Pray Love
2010
6,2 84 tys. ocen
6,2 10 1 84073
4,5 19 krytyków
Jedz, módl się, kochaj
powrót do forum filmu Jedz, módl się, kochaj

Cudowny 10/10!!

ocenił(a) film na 10

Jak dla mnie film był fantastyczny i szczerze mówiąc lepiej podobał mi się niż książka, którą z trudem przeczytałam. Wiem, że zazwyczaj jest na odwrót, ale książka była ciężka a film bardzo przyjemnie się oglądało. No i jeszcze Julia, którą od zawsze uwielbiam :) 10/10

ocenił(a) film na 10
patti44

Zgadzam się co do filmu, jednak książki nie czytała, nie wiedziałam nawet, że film jest nakręcony na podstawie książki. Na pewno przeczytam:)

użytkownik usunięty
zouza90

Ja również, chętnie przeczytam książkę:) Bardzo dobry film

ocenił(a) film na 9

Najlepsze jest to, ze nie zrozumie tego filmu ktos, kto NIGDY nie doswiadczyl takiej checi przemiany no i tej rutyny medytacji i wstawania na chanting :D Dla mnie to nie jest jakis super film, ale daje duzo do wewnetrznego przemyslenia.

jezzezel

Ten film nie daje nic do myślenia. To po prostu przyjemna komedyjka dla zabicia czasu.

ocenił(a) film na 8
tom_evans

to NIE JEST komedia :>

użytkownik usunięty
jezzezel

Dokładnie tak. Ktoś kto nie przeżył i nie doświadczył chęci przemiany nie zrozumie tego filmu.
Wspaniały... po prostu wspaniały.

użytkownik usunięty
jezzezel

to zależy czego się oczekuje od tego filmu... Puściłam go sobie z nadzieją na ucieczkę ,bo tego teraz potrzebuje, a dostałam lekcję jak zmienić życie, i zobaczyłam jak wiele mi brakuje żeby to zrobić i zarazem jak tego potrzebuję.

ten film sie albo zrozumie albo nie.
Zależy w jakim etapie życia się go ogląda

ocenił(a) film na 6

Hm film jest małą cząstką książki. Nie jest tutaj tak dobrze ukazana przemiana, emocje bohaterki, dlatego polecam przeczytanie książki:)