PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=538557}

Jestem numerem cztery

I Am Number Four
2011
6,4 118 tys. ocen
6,4 10 1 117693
3,7 10 krytyków
Jestem numerem cztery
powrót do forum filmu Jestem numerem cztery

Wspaniały film doskonale efekty specjalne, fantastyczni aktorzy naprawdę super realizacja i więcej proszę więcej takich filmów jak ten. Bardzo przypominał mi mój jeden z ulubionych filmów X - Men naprawdę bardzo podobny. Oglądałem go z uwaga i przyjemnością i na pewno jeszcze raz obejrzę go w towarzystwie śpioszka kochanego. podobała mi się bardzo aktorka grająca numer 6 czyli Teresa Palmer mila niesamowite wdzianko i super sprzęt obronny no i niesamowitego ścigacza. Fajnie też wypadł w swojej roli numer 4 czyli Alex Pattyfer. super też byli wrogowie ich przeciwnicy no i nie przypuszczałem ze taki milutki piesek będzie też walczył jako pies bojowy. Naprawdę podobał mi się film i polecam go wszystkim fanom fantasy, dobrego kina fantasy i po cichu czekam na kolejna cześć przygód bohaterów. Liczę na to ze będzie kontynuacja i moja ocena to 9. Mogą go również obejrzeć nie tylko fani kina fantasy ale wszyscy znajda coś tam dla siebie.

ocenił(a) film na 7
sebastiannycz

Tak dobry tu się zgodzę ale nie Fantazy tylko Sci-Fi :)pozdrawiam

użytkownik usunięty
bary116

moment w ktorym ten pies przemienil sie w to cos i reakcja tego kolesia w aucie... hehe genialne :D

ocenił(a) film na 7

hehe dokładnie a co pieska to śliczny beagle:)