PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34317}
7,4 17 tys. ocen
7,4 10 1 16649
8,0 16 krytyków
Jesus Christ Superstar
powrót do forum filmu Jesus Christ Superstar

CUDO

ocenił(a) film na 9

Bez wątpienia świetny film! Szkoda że nie ma więcej takich rock-oper. Podobało mi się również że pokazano postaci z ich ludzkimi namiętnościami, nie zastosowano szablonowego podziału również na dobrych i złych. Każdym coś kieruje, działa wg. własnego wyboru, który często uważa za słuszny. Świetny Neeley jako Jezus: charyzmatyczny a przy tym zachowuje się jak nieco opętany. Nie ma w nim Boga, a jest właśnie Człowiek. To niezwykle mi się podoba.

użytkownik usunięty
Arrakin

potrzebna recenzja
Mam wielką prośbę, może skoro tak bardzo podoba wam się ten film to nie sprawiło by wam dużo problemu napisanie dla mnie recenzji co ?? Byłabym baardzo wdzięczna co wy na to?? Niech ktoś do mnie napisze, plisss

ocenił(a) film na 9

Oczywiście...
Oczywiście że najmniejszego problemu napisanie recenzji by mi nie sprawiło, jednakże dla Ciebie nie mam tego zamiaru czynić, a oto dlaczego: "Dno dna"? Jeżeli tak uważasz to napisz dlaczego, niestety ja mam zupełnie odmienne zdanie, więc ma recenzja by Cię nie usatysfakcjonowała. Z resztą bardzo mało filmów widziałaś, co wydedukować z komentarza nie trudno. Czyżby nauczycielka w gimnazjum zadała Wam takie wredne wypracowanie? Cóż, szczerość jest ważna, więc napisz w recenzji swej co Ci się nie podobało- zapewne wyjdzie Ci ładny esej...bo w końcu tyle jest tu do krytykowania...:>> Pomogłabym Ci, jednak , "niestety", nie znajduje w tym obrazie słabych stron. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Arrakin

potrzebna recenzja
A więc odpisałam na e-maila chociaż napiszę to i tu. Po pierwsze wszystkich fanów filmu "Jesus Christ Superstar" baaardzo przepraszam, za moje sformuowanie "dno dna", ale poprostu jak to pisałam nie mialam zbyt dobrego chumoru, a co za tym idzie - bylam wredna. W tej chwili mam lepszy chumor, więc jeszcze raz sorki, nie chciałam nikogo urazić. Po drugie faktycznie mój nauczyciel z muzy jest wredy i zadał wredne wypracowanie, po za tym on ma schizy boję się , ze jak napsizę mu tą recenzję, to dostanę jeszcze gorszą ocenę, bo o n też uważa że ten film jest świetny, ale ja poprostu nie gustuje w takich filmach i szczerze mówiąc nie zbyt dokładnie to oglądałam , więc jeśli ktokolwiek miałby choś trochę chęci i czasu to bardzo proszę Was o pomoc.