PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11509
5,0 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Ten film zapowiada się naprawdę genialnie! już nie mogę się doczekać, ale wydaje mi się,
że takie "Gran Torino" czy "Skazani na Shawshank" odejdą po nim w zapomnienie :)

MSES

Może jak nadejdzie dzień w , którym dzieci podrosną i ogarną na co wydawały pieniądze rodziców ... ale raczej wątpię ;(

plaZmus92

nawet jak ogarnąto już będzie za późno

MSES

Czemuż ? odstawienie Bimbera ciągnie za sobą jeszcze jakieś konsekwencje ?! :D

plaZmus92

poprostu psychika będzie już tak zniszczona, że nie da sie tego odwórcić. trwałe uszkodzenie mózgu i słuchu spowodowane muzyką Biebera (o ile można to nazwać muzyką O.o)

Rekizd

Już się nie mogę doczekać :) Mam nadzieję że warto aż tak czekać .. Pozdrawiam !

sugi13

JB na 100%

Wahlberg1971

Rzecz jasna Jebać Biebera:)

Wahlberg1971

to oczywiste ;]

Wahlberg1971

Pięknie powiedziane Wahlberg1971

maxior

pięknie i prawdziwie ;]

ocenił(a) film na 4
MSES

Skazany i tak dalej to filmy które nigdy nie odejdą w zapomnienie a ta biografia to jedna wielka pomyłka studio które dało się w to wciągnąć zbankrutuje. A osoba mówiąca że Skazany i Gran są gorsze niż ta szmira która jeszcze nie wyszła powinna się dobrze zastanowić

ocenił(a) film na 1
damkow79

To będzie film ! Nie mogę spać ! Kiedy będzie?! Kto kocha Justina takj jak ja?

ocenił(a) film na 1
grzegorz_danielak

Żartujesz sobie???

grzegorz_danielak

nie wiem skąd się biorą na świecie tacy ludzie jak ty...
na szczęście takich idiotów jest mało

MSES

No cóż mylisz się ; / 90 % ludzi na świecie jest za Bieberkiem a tylko 10 % ( szkoda że tak dużo ) jest kontra ..

użytkownik usunięty
sugi13

Może podasz jakieś wiarygodne źródło tych zdumiewających statystyk?

Rekizd

Nie ma co się przejmować... Bieber pokaże co umie i dostanie... co najmniej 5 Złotych Malin.

Rekizd

Czy ten post to jakaś kpina??

ocenił(a) film na 5
kenai

Czy polskie społeczeństwo nie uczyło się w szkole co to jest sarkazm ? ;)

Rekizd

Zgadzam się w pełni z założycielem tematu, osobiście nastawiam się na kilkanaście seansów, myślę, że tyle wystarczy by odkryć całe przesłanie jakie ze sobą niesie, by odkryć wszystkie warstwy interpretacyjne. Bo ogry mają warstwy, Justin ma warstwy... O ile tylko obejrzę film w ciszy i kontemplacji. Zresztą myślę, że to będzie kino tylko dla fanów ambitnych obrazów. Podobnie jak jego muzyka, tworzona jest tylko dla ludzi obytych z muzyką, z gruntownym muzycznym wykształceniem, eh szkoda, że jego twórczość nie jest zrozumiała dla każdego... :(

Justin 4ever <3

ocenił(a) film na 5
David_Ames

Nie mogę znieść tego że ludzie stale krytykują Justina Biebera. Jest to absurdalne i niedorzeczne. Ludzie są zazdrości bo Justin jest piękny, utalentowany, młody a zarazem inteligentny. Polski naród niestety nie może tego znieść. Ale mam do was jedną, małą prośbę....... ODWALCIE SIĘ OD NIEGO! I przestańcie go krytykować... przestańcie <facepalm>

AnonimekFILM

zgodzę się z AnonimekFILM ,co wy ludzie ,walnięci jacyś jesteście ! film przed premierą a wy już piszecie jak go ocenicie !? ja chętnie pójdę na ten film bo lubię jego muzykę ,a wy jak nie macie nic dobrego do napisania to lepiej nic nie piszcie !

AnonimekFILM

Podpisuję się pod tym obiema ręcami!

Ale jestem wściekły na moderatorów-ignorantów filmwebu! Co prawda tego zapowiadającego się na arcydzieło obrazu jeszcze nikt nie widział, ale znając Twórczość muzyczną, a w szczególności tekstową koffanego Bibusia :* chciałem dodać do gatunków filmu: "psychologiczny", ale odrzucono moją propozycję! To skandal!

Chociaż może bardziej powinienem spróbować z "dramatem".

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
Wahlberg1971

Ej... gościu! Chyba nie zrozumiałeś o co nam chodziło tak pozytywnie pisząc o nim. Nie wiem czy nie rozumiesz pojęcia sarkazm lub ironia. Teraz wypadało by przeprosić i z dopiskiem "touche".

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Rekizd

nie warto nawet zwiastuna oglądać

kenai

Ten film będzie zaskoczeniem ; d Widziałam zwiastun i ... zapowiada się beznadziejnie . ; x Ale film zobaczę ale na pewno nie w kinie ;d
Pozdro dla antyfanów ; ]