PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31831}

K-PAX

2001
7,6 332 tys. ocen
7,6 10 1 331582
7,3 36 krytyków
K-PAX
powrót do forum filmu K-PAX

Ludzie wy macie cos z glowami.W kinie same gowna co po 7 dostaja a film ktory jest
przeslaniem godnym mistrzow i we wszystkich niemal aspektach sztuki filmowej jest
arcydzielem i ma niecale 8 ?
9 w gore to powinno byc na starcie.
Nasze spoleczenstwo jest chore i tylko tak tlumacze tak niska ocene tego filmu.
Uwolnijcie uczucia.Czasem warto.,,

ocenił(a) film na 10
Phantom_5

A wyzwiska sa wynikiem emocji.Mam wrodzona niechec do prostych ludzi.W realnym swiecie nie ma ich w moim otoczeniu a w wirtualnym sa wszedzie dlatego nie mam do nich cierpliwosci.

ocenił(a) film na 9
Phantom_5

skoro cie nie interesuja to po co piszesz na temat calkowicie innego filmu??
?

ocenił(a) film na 10
emielregispl

Rozwin mysl.

Phantom_5

Doskonały przykład trollingu internetowego, wrecz książkowy :D http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie

ocenił(a) film na 10
MOPY

MOPY ty za to jestes doskonalym przykladem IMBECYLIZMU http://pl.wikipedia.org/wiki/Niepe%C5%82nosprawno%C5%9B%C4%87_intelektualna_w_st opniu_umiarkowanym

Proponuje wziac sie za MOPA bo to twoj poziom a nie komentowac.

Phantom_5

Mogę i być ale ja w przeciwieństwie do Ciebie nie daje dowodów na to, tak jak ty to robisz wyżej.
Pokaże w szkole uczniom jak wygląda prawdziwy trolling w wykonaniu trola internetowego na przykładzie witryny filmweb :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Phantom_5

A teraz już tak na poważnie...po przeczytaniu tego wszystkiego tutaj i twoich wypowiedzi , musze powiedzieć jedno: byłbyś ciekawym przypadkiem dla psychologa czy psychiatry, Wiec weż chłopku karte z NFZ i zapier...j do lekarza póki jeszcze czas.
Dobrze Ci radze.

MOPY

Ciekawym ?
Wydaje mi się , że to przypadek nieuleczalny.

ocenił(a) film na 10
GarvinSitho

Czyzby jeden smiec przyprowadzil drugiego ? moze jestescie partnerami hehe

Phantom_5

Widocznie jedyne co potrafisz to obrażać , szkoda mi ciebie , jesteś zwykłą parodią człowieka. Mam nadzieję , że to co robisz to trolling bo nie wyobrażam sobie by ktoś był tak niesamowicie głupi hehe

Phantom_5

Pisanie z taką miernotą uwłacza mojej inteligencji , tak więc to będzie mój ostatni post. Widać , że jesteś typowym dzieckiem neo , którego jedyną zabawą jest obrażanie innych użytkowników filmweb-u bo mają inny gust niż ty. Nie będę tłumaczył komuś takiemu jak ty , że każdy ma inny gust bo dla ciebie to zapewne puste słowa i wątpię by do ciebie dotarło cokolwiek z tego co napiszę. Założę się , że w swoim gimnazjum jesteś regularnie i dotkliwie bity przez swoich rówieśników i obrażanie innych na forum publicznym jest formą odreagowania. Przykro mi więc , że cię zmartwię drogi dzieciaczku ale takie zachowania , tutaj nie przejdą. Jeśli myślisz , że jak jesteś anonimowy to będziesz mógł obrażać i trollować to się grubo mylisz.

"Chociaz czego ja wymagam od debila ktory mad maxowi daje 9 ?
Jestes typowym matolem.A twoj avatar stawia kropke nad i charakterystyce twojej zalosnej osoby."

Ojej ale żeś mnie zagiął , aż nie wiem co odpisać. Z mojej strony mogę tylko odpowiedzieć , że Mad Max 2 jest klasyką kina postapokaliptycznego ale rozumiem , że dla dzieci w wieku od 10 - 13 lat może być za "tródny". Sądząc po twoim znikomym intelekcie , kompletnym braku poszanowania zasad interpunkcji o składni nie wspominając to ty jesteś matołem , a wystawianie komuś świadectwa po przeczytaniu dwóch postów jest naprawdę żałosne.
Aha i co avatar ma wspólnego z czyjąś osobą? Ja w przeciwieństwie do co niektórych umiem go wstawić , więc takie głębokie przemyślenia wstaw sobie tam gdzie słońce nie zachodzi.

"Nie bede wiec juz wymagal od ciebie imbecylu bys zrozumial i docenil film jak k-pax.Idz do mad maxa przyglupi chlopczyku.I uzyj argumentu o trollingu to dla dzieciarni twojego pokroju dopisz na koncu zal.pl hehe"

bla , bla , bla. Kto jest świeżo upieczonym gimbusem każdy widzi. I bardzo mi przykro , że twoim jedynym argumentem jest to , że wystawiłem Maxowi 9 ale cóż w myśl zasady "podaruj dzieciom słońce" pozwole ci się cieszyć tym quasi-argumentem zwłaszcza , że to jedna z nielicznych rzeczy z których możesz się cieszyć w tym swoim smutnym życiu.

Żegnam ozięble:
Garvin Sitho

ocenił(a) film na 9
Phantom_5

Film wspaniały-uwielbiam.Jak juz pisałem nie raz,całkowicie niedoceniony przez "speców".

ocenił(a) film na 7
Berith7777

jak dla mnie film dobry, solidny , w żadnym wypadku arcydzieło.Średnia ocena jak dla mnie trafiona. 7,6 = film dobry , trochę brakuje do bdb.

ocenił(a) film na 10
svenon

No tak dla ciebo arcydzielo ktoremu dales 10/10 to Psy
Mysle ze nie ma sensu rozwijac tematu.

ocenił(a) film na 7
Phantom_5

o tym dlaczego dałem Psom 10/10 to mogę pogadać ale w temacie o Psach. Myślę że warto rozwijać temat , każda dyskusja czegoś uczy, jeśli byś chciał się dowiedzieć dlaczego tak oceniłem K-Pax to chętnie odpowiem.

ocenił(a) film na 6
Phantom_5

Proponuję przeczytać książkę. Wtedy zrozumiesz czemu film posiada taką "bulwersującą" dla ciebie ocenę. Dla mnie osobiście jest troszkę za wysoka.

ocenił(a) film na 10
Scanel

Czytalem.Ksiazka jest o wiele slabsza nic film.Film do oceny powinien dostac spokojnie + 2.

ocenił(a) film na 7
Phantom_5

Podziwiam twój tok rozumowania. Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 7
Phantom_5

mój błąd, mój post dotyczył twojej poprzedniej wypowiedzi. A co do porównania K-pax' a z książkowym pierwowzorem, uważam książkę za ciekawszą. Masz oczywiście racje że nie każda książka jest lepsza od swojej filmowej adaptacji czego dla mnie świetnym przykładem jest Forrest Gump. Książka jak dla mnie kiepska, za to adaptacja wyśmienita.

Phantom_5

Phantom_5 w odpowiedzi na post: marcino241984 | 4 dni temu

No tak za to Pila ktorej dales 10 jest filmem wybitnym.
Eh rece opadaja jak matoly twojego pokroju czyli na poziomie planktonu probuja cos oceniac.
Lepiej zachowaj swoje durne przemyslenia dla siebie bo sie osmieszasz.

JAK WIDAĆ UŻYTKOWNIK PHANTOM 5 TO PATOL KTÓRY JEDZIE KAŻDEMU NA FORACH :) NIE WCHODŹCIE Z NIM W KONWERSACJĘ :) ZJECHAŁ MNIE TYLKO ZA TO ŻE DAŁEM INNĄ OCENĘ NIŻ ON :)

ocenił(a) film na 10
Phantom_5

Biorąc pod uwagę jak wiele osób nie rozumie o czym był film, ani o co chodziło w zakończeniu to i tak niesamowite, że film ma średnią prawie 8. ;)