Głosujemy czy film sie podobał - TAK - czy - NIE-.
Głosy liczymy non stop!
hehehehe
nie wiem czy czytałaś niżej ale chyba nie tak łatwo dla niektórych dac tak prostą odpowiec bez obrazania kogos
NIE!
To zwykłe granie na ludzkich emocjach i wyłudzanie pieniędzy od szkół masowo chodzących na to "arcydzieło".
TAK - bardzo mi się podobał!!! choć wiem, że budzi wiele kontrowersji, ale według mnie to naprawdę wartościowy film:)
Nie umiesz czytac? albo tak albo nie! Nikt Cię nie pyta jak Ty sądzisz jak będą się rozkładac głosy...!
:::...:::TAK:::...:::...:::TAK:::...:::...:::TAK:::...:::...:::TAK:::...:::...:: :TAK:::...:::...:::TAK:::...:::
Tak. Film porusza, gra na emocjach i o to chodzi, takiej ciszy na sali jeszcze nie słychałam...
Nie............................................................................. ................................................................
NIE!!!!! jak słynny i ceniony reżyser mógł tak zawalić film o tak ważnej tematyce.Żenada
Film nieciekawy i jestem na NIE jak już zresztą wcześniej pisałam.
Polskie kino lubię ale raczej PRAWIE tylko stare, polskie komedie, bo te "komedie romantyczne" które teraz kręcą są do bani...
............
.........
..................
..............
*T*A*K*
....
..............
..............
.......................
................................
To zrozum człowiecze, że niektórzy mają zupełnie inne gusta niż TY!