Głosujemy czy film sie podobał - TAK - czy - NIE-.
Głosy liczymy non stop!
Nie, nie, nie....
Film wogóle mnie nie poruszył....
Zresztą tak jak innych, którzy woleli ze sobą rozmawiać i objadać się popcornem
Wiec tak tylko ktos ograniczony umyslowo mogl napisac ze film jest dobry i ze pokazuje historie. Oczywiscie nie straszny smiec wojna zadnych ruin nic pieknie ladnie niemcy grzeczni ruskie grzeczne sielanka. W tym filmie wielkie jest tylko slowo w tytule reszta to oszukiwanie i naciaganie na kase ludzi. Wstyd az plakac sie chce!!!
Przepraszam masz racje. Takie oczekiwania mialem po tym tytule i nie strzelaniny bomby krew latajace konczyny tylko film o histori ludzi ginacych za ojczyzne ale nie taki gniot. Tytul nie pasuje do tego filmu ani troche. Ten film powinien byc pomnikiem a nie podwalina. Za co on dostal orla za tytul nic wiecej!
No. I jeszcze za drugoplanową rolę kobiecą, muzykę, scenografię, kostiumy, zdjęcia i dźwięk :>>>
to jest sonda :)
przy tym filmie nie ma "niezły/fajny", przeważnie jest albo "super!!" albo "gówno!!" więc dyskusja do niczego nie prowadzi, a głosować każdy może.
Nie - niestety bardzo slaby film, a liczylem, ze wreszcie uda nam sie cos dobrego nakrecic....
Film jest prawdziwy... Tego podważyć nie można. ;)
Uwielbiam sensowne wypowiedzi. ;)
Tak
Nareszcie jakiś sensowny film a nie jakaś komedia romantyczna lub kolejny serial w tv (co się nie kończą)Dobry film tylko trzeba się nad niektórymi rzeczami zastanowić(np moment rozstrzelania)...
Obecnie stosunek głosów jest nastepyjący: TAK - 27, NIE - 31.
BARDZO DZIEKUJE WSZYSTKIM, KTÓRZY ODDALI JUZ SWOJE GŁOSY ORAZ NOWOGŁOSUJĄCYM. :)
Nie.
polska ma taka ciekawa, chociaz okrutna historie. rosjanie, koreanczycy, potrafia krencic dobre filmy wojenne.. a katyn? to film psychologiczny, do tego slaby.:(
duzy zawod:(
bez wachania tak!
nie mam zamiaru pisaćteraz 'jak moze wam się nie podobac?'.
Kwestia gustu poza tym każdy ma prawo do własnego zdania i nie rozumiem ludzi, którzy komentują to, że komuś film się podoba lub nie. zdania zawsze są podzielone!
Najwyraźniej nie zrozumiałeś o co Kaman w tamtej wypowiedzi. Ona napisała że nie rozumie jak można komentować że komuś się coś podoba albo nie podoba. Kumasz już? Czytaj ze zrozumieniem! :DDD
Jasne że TAK to najlepszy polski film jaki widziałem, mam nadzieję że powstanie więcej takich produkcji.
kostiumy TAK
zdjecia bardzo TAK
tematyka TAK
scenariusz -a było w tym filmie coś takiego NIE NIE NIE NIE
(można by tu więcej wypisywć ale na te rzeczy zwróciłem największą uwagę )
ogólnie ostatnia pozycja sprawia że w kinie się wynudziłem, a szkoda bo niezły temat zmarnowany, może nie do końca ale szansa na wybitne kino poszła... no ale trochę nie wypada krytykować mistrza wiec przestane
czyli ogólnie 3xTAK 4xNIE
aha i Pawełek aktor jednej miny pierwszy na plakacie ostatni w filmie..
żenuła :)
NIE!
Ze swej strony żądam znaku STOP dla tego typu filmów. Aby stworzyć dobry dramat wojenny trzeba czegoś więcej niż kiepskiego scenariusza i historycznego zacietrzewienia!