PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=271956}
6,8 223 tys. ocen
6,8 10 1 223112
5,8 44 krytyków
Katyń
powrót do forum filmu Katyń

Takiego GÓWNA jeszcze nie widziałem. (filmy Uwe Bolla to przy tym arcydziela) Film był beznadziejny. Nudny. Wogolenieciekawy. Aktorstwo beznadziejne. Postsynchrony "śmieszne". Fabuła beznadziejna. Nic w tym filmie sie nie dzieje. Muzyka jakby jej wclae nie było. TANDETA!

Po "Panu Tadeuszu" i "Zemscie" Wajdy myślalem ze goej już być nie może, myliłem się.....

ocenił(a) film na 10
Gigacz

I to mówi męszczyzna(?) który umieścił w ulubionych "Pierwszą miłośc". Tak przy okazji dla mnie kupą gówna jest Borat.

ocenił(a) film na 3
Nightwing_2

A co nie moge? Jest to serial lepszy od innych chłamów rodzimej produkcji nadawanej w tym samym czasie.
A Borat to najzabawniejsza komedia jaka dla mnie powstała.

Katyn natomiast jest nudny. Gdyby cały film był jak ostatnie 5 mionut to by to było arcydzieło! O tym powienien być ten film a nie o 3 róznych wątkach, które w końcu sie skrzyżowały i to w tak benadzijeny sposób! Jedynie zakończenie jest godne uwagi poniewaz tylko one ukazuje tragedie Katynia.

Poza tym pewnie na Wigilie 2007 film bedzie juz w TVP1 emitowany ....chyba ze już w grudniu pojawi sie w "PRASIE KOBIECEJ" na dvd czego jestem prawie pewnien :-]