Takiego GÓWNA jeszcze nie widziałem. (filmy Uwe Bolla to przy tym arcydziela) Film był beznadziejny. Nudny. Wogolenieciekawy. Aktorstwo beznadziejne. Postsynchrony "śmieszne". Fabuła beznadziejna. Nic w tym filmie sie nie dzieje. Muzyka jakby jej wclae nie było. TANDETA!
Po "Panu Tadeuszu" i "Zemscie" Wajdy myślalem ze goej już być nie może, myliłem się.....
I to mówi męszczyzna(?) który umieścił w ulubionych "Pierwszą miłośc". Tak przy okazji dla mnie kupą gówna jest Borat.
A co nie moge? Jest to serial lepszy od innych chłamów rodzimej produkcji nadawanej w tym samym czasie.
A Borat to najzabawniejsza komedia jaka dla mnie powstała.
Katyn natomiast jest nudny. Gdyby cały film był jak ostatnie 5 mionut to by to było arcydzieło! O tym powienien być ten film a nie o 3 róznych wątkach, które w końcu sie skrzyżowały i to w tak benadzijeny sposób! Jedynie zakończenie jest godne uwagi poniewaz tylko one ukazuje tragedie Katynia.
Poza tym pewnie na Wigilie 2007 film bedzie juz w TVP1 emitowany ....chyba ze już w grudniu pojawi sie w "PRASIE KOBIECEJ" na dvd czego jestem prawie pewnien :-]