PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489066}
6,6 116 tys. ocen
6,6 10 1 115575
6,8 43 krytyków
Kick-Ass
powrót do forum filmu Kick-Ass

To już moje kolejne potknięcie kiedy sugerowałem się opiniami ludzi potrafiących sklecić 2 zdania na krzyż, w każdym zawierając słowo porażka albo beznadzieja. Film moim zdaniem jest dobry i warto go obejrzeć - ci od wypisywania "porażka" i "beznadzieja" chyba nie załapali że jest to film który wyśmiewa superbohaterów ("wyświetlimy za pomocą reflektorów kutasa na niebie" :D:D:D) Polecam

ocenił(a) film na 8
wolfen3_2

Chyba film podejdzie osobom lubiace superbohaterow, klimaty komiksu,itd Dobry film

D1RT

Niekoniecznie, ja szczerze mówiąc wielką fanką komiksów, ani superbohaterów nie jestem, a film mi się podobał. Myślę, że po prostu nie każdemu tego typu humor podejdzie. Niektórzy mogą nie załapać pewnych nawiązań, co też może wpłynąć na ocenę filmu. Nieszczególnie dziwią mnie więc rozchwiane oceny.

ocenił(a) film na 10
kompaktowa

film jest genialny ;) Cage świetna rola, ta mała jeszcze lepsza :D głupawy początek jak Kick Ass z pałką leci na zbirów i dostaje kosę przekonał mnie do filmu moment ;d
polecam zdecydowanie

ocenił(a) film na 8
wolfen3_2

Mnie odpowiada. Lekki, nieskomplikowany a jednoczesnie troche groteskowy. Nie mam wrazenia zmarnowanego czasu na obejrzeniu tego filmu wiec nie jest zle (a mam takie wrazenie po wielu filmach ostatnio).

ocenił(a) film na 4
wolfen3_2

to nie czytaj
a to, że ktoś ma inne zdanie jest normalne. Jak możesz przypuszczać, że będziesz miał taki sam gust, odczucia w stosunku do filmu jak jakaś grupa ludzi?!
Ktoś Ci powie, że lody w Krynicy są świetne - tobie nie posmakują i od razu trzeba takiemu doradcy ubliżyć.