100/10! Do kina, bo będziecie jak ja żałować, że obejrzeliscie na DVDRIPie.
W kinie zaś wrażenia będą pomnożone o milion decybeli. Genialny film!
Powinieneś żałować podwójnie bo oglądałeś albo R5 albo Screenera :). W sieci nie ma jeszcze prawdziwego DVDRipa Kick-Ass.
R5 akurat w tym przypadku daje rade jakość zbliżona do DVDrip :) Bardziej zauważalną różnicę będziesz miał na BDRip albo blue ray czy innym HD :)
W R5 dźwięk dostaje mocno po jakości a ja jestem lekkim audiofilem dlatego nie mógłbym obejrzeć filmu w tym standardzie ;)
To wszystko to tylko nędzna namiastka atmosfery, która towarzyszy widzowi w kinie na zajebistym seansie.
Tutaj DVDRIP, BDRIP i CHUJWICORIP mogą sie schowac, bo nie ma to jak seans na monstrualnym ekranie, z gigantycznymi głośnikami rozwieszonymi po obu stronach sali.
Jeśli puszczają to jeszcze w waszym kinie to olejcie wynalazki zassane z torrentów. Idzcie do kina!
Na R5 obejrzałem z dobrym audio... FILM WYJEBISTY! Jedyne minusy to dzieciństwo Hit-Girl, końcówka zapowiadająca drugą część i parę min, gestów [...] itp.
Najlepsza jest ścieżka dźwiękowa... Dawno tak dobrej nie słyszałem, jedynie w oscarowych filmach. 10/10 bez zastanowienia. Czekam na 2 część.