...bo w połowie filmu z nudów poszedłem do domu. Stanowczo za długi.
Hmm... to dziwne, ale ja byłem w kinie na nim, 3 razy, i ani razu mi sie nie dłuzył...
każdy ma inny gust, a o gustach to podobno się nie dyskutuje
ty widocznie lubisz taki klimacik, ja nie :P
Ci co się nudzili jakże są głupi i puści dla mnie. Współczuję, żal mi takich beznadziejnych ludzi...Pozbawionych serca i wogóle dla mnie nie istniejecie, jestescie bezwartościowi! Film arcydzieło 10/10 najlepszy w historii kina!
Najlepszy to moze nie... Ale jeden z lepszych to moge sie zgodzic. Ogladalem przed chwila poraz nie wiadomo ktory i nawet nie pomyslalem ze moze sie dluzyc... Fakt, ze jak spojzalem pozniej na zegarek to pomyslalem 'tak juz pozno?' ale to swiadczy o tym filmie tylko i wylacznie pozytywnie.
No, wypraszam sobie. Nie jestem ani pusta, ani głupia, a tym bardziej nie jestem bezwartościowa, a na filmie przysypiałam. Ty najprawdopodoniej jesteś bardzo, bardzo młoda i zbyt sentymantalna. Sentymentalność to nie wrażliwość. Masz prawo do swojego zdania, ale nie masz prawa obrażać innych. Ocenę filmu przenosisz na ocenę własnej osoby. I chyba tylko dlatego dałas mu 10 na 10. Wewnątrz siebie czujesz się zerem i dlatego tak boli Cię wszelka krytyka tego filmu, który jest niczym innym jak tylko filmem rozrywkowym i tak nalezy go postrzegać. Świetne efekty specjalne, świetne efekty specjalne, znakomite widoki i ... nic więcej mi się nie podobało. Może gdyby był krótszy. Wiele lat temu, na Jurassic park, dużo lepiej się bawiłam.
Proponuję popracować nad własnym wizerunkiem we własnych oczach (na pewno nie jest aż tak źle), a może zyskasz jakichś przyjaciół o odmiennym zdaniu.
W zupelnosci zgadzam sie z tym co napisala kolezanka.
Dodam jeszcze fakt, ze smiesznie to wygladalo jak goryl wzial aktorke w reke i wymachiwal nia jak dziecko zabawka - w rzeczywistosci glowa chyba by jej odpadla, wiec troche przesadzili.
Pozdrawiam!
No cóż dobrze że krytycy filmowi się nie starzeją i są bardzo sentymentalni… ale co oni tam wiedzą…
Nie mam nic do krytyków filmowych o ile nie odbierają mi prawa do własnego zdania i dyskusji. Może to ze starości, ale bardziej cenię własną opinię.