PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31294}

Klub winowajców

The Breakfast Club
1985
7,4 51 tys. ocen
7,4 10 1 50564
7,3 50 krytyków
Klub winowajców
powrót do forum filmu Klub winowajców

Ciekawostka

ocenił(a) film na 7

"Pierwotnie zakładano, że nakręcone zostaną kolejne części Breakfast Club. Bohaterowie mieliby
się spotykać co 10 lat." - to byłoby genialne! Ale żałuję, że ten cel nie został osiągnięty :( Byłoby
ciekawie zobaczyć takie kontynuacje.

ocenił(a) film na 10
MrFantastic

Chcialbym to zobaczyc..

ocenił(a) film na 7
makosa5

Ja także.. :(

ocenił(a) film na 9
MrFantastic

szkoda że nie doszło do realizacji. skad masz te info ??

ocenił(a) film na 7
smaluu

z ciekawostek na FW

ocenił(a) film na 9
MrFantastic

hehe doczytałem się. I ponawiam szkoda że nie doszło do realizacji projektu.

ocenił(a) film na 10
smaluu

Byłoby fajniez tego co widzialem w necie aktorzy spotkali sie na 25 leciu filmu :D

ocenił(a) film na 10
MrFantastic

szkoda ze wszystko stanelo na tej 1 czesci:/ ciekawe czemu olali ten film a moim zdaniem to bardzo dobry i zyciowy:) heh polubilem ten film od samego poczatku gdy go zaczelem ogladac a naprawde przez przypadek odkrylem ten film pare dni temu szukajac utworu (Simply Minds-Don't You Forget About Me) heh zobatrzylem bande nastolatkow no i odrazu zainteresowal mnie ten film.

ices90

Też właśnie zainteresowałam się tym filmem przez tą piosenke :)

MrFantastic

Byloby super zobaczyc kontynuacje...szkoda.

ocenił(a) film na 10
megan94

a o czym by miala byc 2 czesc...?

makosa5

O czym? Zapewne byloby wiele pomyslow jak moznaby to dalej pociagnac... chcociazby podobna sytuacja tylko w ich nowych juz rodzinach jako dorosli,rodzice,kryminalisci czy naukowcy. Jest wiele filmow ktore NIE powinny miec kontunuacji a maja i ludzie ogladaja wiec z tym filmem nie powinno byc inaczej a jest o niebo lepszy z fabula niz inne o nie wiadomo wlasnie o czym.