PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571188}

Kolonia

The Colony
2013
5,3 19 tys. ocen
5,3 10 1 18974
4,0 4 krytyków
Kolonia
powrót do forum filmu Kolonia

absolune DNO

użytkownik usunięty

mam 453 filmy ocenione na filmwebie to "dzieło" jak najbardziej zasługuje tylko na jedyna możliwą ocenę - 1 żadnych plusów nie widzę, dziękuje :]

film fajny ,ma swój klimat :)

użytkownik usunięty
piotrzuu

nie ma absolutnie żadnego klimatu, nudna opowiastka nagrywana w jakimś hollywoodzkim magazynie o zielonych ścianach i w pobliskiej kotłowni.

czy fakt, że oceniłeś 453 filmy świadczy o tym, że twoja opinia jest ważniejsza od tych, którzy ocenili mniej? Nie rozumiem komu taka wiedza potrzebna.

fuckyounick

Chciał podkreślić dramatyzm swojej wypowiedzi :P

ocenił(a) film na 2

A mi się podoba postapokaliptyczny świat przedstawiony, ale bardzo nie podoba motyw kanibali. Było fajnie, dopóki nie się nie pojawili.

ocenił(a) film na 6

Film jest Ok do akcji na moście, potem jest gorzej.

użytkownik usunięty

mało masz jeszcze tych filmów ;))

Generalnie w tym filmie zmarnowany został potencjał. I to okrutnie. Pierwsze 30 minut przypominało mi legendarne i fenomenalne "Coś" z Kurtem Russellem z 1982r. I był klimat. Niestety od momentu odkrycia "dzikich" ludzi było fatalnie. Ten film jest jak bycie na zabawie z dużą ilością wódki gdy się przesadzi ( a nie ma wspomagaczy).. Jest fajnie, fajnie a potem nagle się bełta w objęciach kibla ;p

więc masz 453 filmy ocenione na filmwebie? mamy Ci bić brawo czy jak, bo nie wiem?!

użytkownik usunięty
belamyszkow

464 i to g#¤% jest jednym z najgorszych, skoro dalej nie rozumiesz ze podałem liczbę filmów które oceniłem by zobrazować poziom dna tego filmu no to trudno.

jeżeli argumentem dla poziomu filmu jest dla Ciebie "mam 453 filmy ocenione na filmwebie to "dzieło" jak najbardziej zasługuje tylko na jedyna możliwą ocenę - 1" to spoko masz klimaty :)
Twoja ocena nie jest dla mnie żadnym wykładnikiem poziomu filmu... zero rzeczowości, czy choćby cienia konstruktywnej krytyki. Czysta gimbaza - dałeś ocenę "BO TAK..."

użytkownik usunięty
belamyszkow

no i suuper i och#$% ci chodzi? dla mnie twoje oceny SA g#$% warte zresztą ty nie masz żadnych ocen, kolejny znafca i super cenzor który ukrywa sie ze swoimi ocenami, zal.pl Jest film, obejrzałem go, oceniłem i napisałem komentarz i masz prawo sie z nim nie zgadzać a ja mam prawo miec takie zdanie jakie mam i nie strasz mnie tekstami typu: "Twoja ocena nie jest dla mnie żadnym wykładnikiem poziomu filmu" bo zwyczajnie nie potrafisz zaakceptować ze ktoś ma inne zdanie

wszystko wyjasniłeś tym swoim "zal.pl" - nie mam zamiaru dyskutować z gimbusami :)

A byłoby inaczej, gdybyś napisal, że uważasz ten film za DNO. Bo to jest opinia subiektywna. A Ty autorytatywnie coś stwierdzasz, podpierając się ilością ocenionych fimów.
Dużo zależy od sformułowania. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty

ooo nie sądziłem ze nadejdzie taki dzień, a jednak - obejrzałem jeszcze głupszy film niż kolonia a mianowicie dziełem tym jest: Patrick(2013)

użytkownik usunięty

nie sądziłem że nadejdzie taki dzień, a jednak - obejrzałem jeszcze głupszy film niż kolonia a mianowicie dziełem tym jest: Patrick(2013)

Jesteś fajny,tyle filmów oceniłeś. Woow !

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

mam juz 492

Super,szkoda z ja nie moge taki być

arrasek78

Cóż oceniłem troche więcej,ale nie oceniam tak fajnie i mądrze jak ty . Brawo brawo

użytkownik usunięty