Słaby jak dla mnie. Fabuła wymyślona w 5 minut. Bzdury o epoce lodowej na całej planecie, wywołanej przez
człowieka, plus kanibale którzy zresztą zostali ściągnięci z filmu 30 dni mroku , mimo że tam były wampiry. Włączcie
sobie tamten i ten film, gesty kanibali, odgłosy, nawet wygląd, prócz oczu,99% plagiat. . Lubie filmy post apokaliptyczne
ale ten był po prostu slaby.
Ktoś pisał,że ten film to Pandorum tylko na planecie... akurat Pandorum dla mnie był świetny, więc skusiłem się na Colony, ale naprawdę żałuję tego. Film był po prostu nudny, fabuła lipna, postacie tym bardziej. Niektóre ujęcia otoczenia, najazdy kamer były bardzo wporzadku, ale to wszystko co było dobre w tym filmie. Szczerze odradzam oglądania.
Fakt, trochę skopiowano, nad fabułą rzeczywiście nikt długo się nie zastanawiał, chociaż jak na zrobioną w 5 minut to i tak nie było tak źle, natomiast taki wariant apokalipsy nie może być w przyszłości wykluczony.
''Pandorum'' jak na razie nie widziałem, ale trochę się wstawię za ''The Colony''.
Kanadyjska produkcja całkiem do przełknięcia, a szczerze powiedziawszy Kanadyjczycy tworzą kiepskie kino. Gra Fishbourne, Paxtona czy nawet Zegersa jak na produkcję dvd, jest przekonująca.
W dużej mierze klimat, czyli sceneria i muzyka są na tak, chociaż nie ustrzeżono się kilku błędów.
Epidemia grypy w odległej przyszłości, także realnym zagrożeniem. Szkoda tylko, że pojechano w stronę kanibali, przez co trochę się to rozerwało.
Jak na raz to i tak może być.
A i bądźmy konsekwentni. Film słaby i aż 4/10?
Nie popadam w skrajności. Nie oceniam filmów na 1 , mam tylko kilka ocenionych na 10. U mnie 4 to slaby , chociaż obejrzeć się dało. Filmów na 1 , po prostu nie dam rady skończyć , daje sobie spokój po 15 minutach a ze nie obejrzałem do końca wiec nie oceniam takich.
Obejrzyj Pandroum :) Dla mnie rewelacja :) Straszny, zaskakujący itd :) Wpada w pamięć.
Zapowiadał się nieźle, ciekawie wyjaśniona (Choć w 5 minut) fabuła, wiadomo że są różne teorie spiskowe co do działania np. takiego systemu jak HAARP, jednak od połowy filmu to już dno.
Większe gnioty lecą teraz w kinie, choćby Star Trek, film jak najbardziej przyzwoity, pewnie nie miał wysokiego budżetu poza gażą dla tych bardziej znanych aktorów. Mocne 5, proponuję nie słuchać tych malkontentów powyżej, nigdy chyba słabego filmu nie oglądali.
Huja to u siebie w rodzinie poszukaj.Jeden ,do tego głupi ,jest . Wiec i więcej się znajdzie. Niczego nie zdradziłem pajacu, to ze są kanibale to można w zwiastunach zobaczyć.