PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=531}

Kontakt

Contact
1997
7,4 78 tys. ocen
7,4 10 1 77889
6,6 21 krytyków
Kontakt
powrót do forum filmu Kontakt

To własnie na jej podstawie zrobiono ten film. Film świetny, ale książka jesczcze lepsza :)

ocenił(a) film na 8
cronin35

ta, super. problem jednak jest taki, że nie można jej dostać po polsku. już rok temu jej szukałam.

ocenił(a) film na 7
LeaMao

Z ciekawości sam przegooglowałem i o dziwo masz racje! Dziwne, szczególnie, że w latch 90' książka była
dość popularna. Polecam odwiedzenie pobliskiej biblioteki, zwykle właśnie tam ostają się zapomniane książki.

A co do dzieła Sagana to polecam z całego serca, moim zdaniem jest znacznie lepsze od filmu (bo w końcu
jakże inaczej).

LeaMao

film świetny i nie wiedziałem że jest książka, zaciekawił mnie ten fakt i jeśli Ci to pomoże to znalazłem cały tekst na chomiku. pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
LeaMao

ja nie miałem najmniejszego problemu ze znalezieniem jej w bibliotece. Również polecam choć film jest nieco bardziej ... przejrzysty.

użytkownik usunięty
LeaMao

książka rewelacja...w filmie nie ma wszystkiego i tak jak w książce...wiem, zę trochę banalnie napisane ale to prawda...a ksiązke mozna dostać...ja miałem ja po prostu z biblioteki publicznej

cronin35

Z tego co pamiętam, bo czytałem książkę dawno temu, to było kilku podróżników, którzy doświadczyli podróży i spotkali się z kosmitami, a mimo to nikt nie uwierzył w to co mówili

użytkownik usunięty
cronin35

książki nie dało się czytać, nudna była!!

ocenił(a) film na 9

nie ośmieszaj się :P