PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31327}

Koszmar z ulicy Wiązów 5: Dziecko snów

A Nightmare on the Elm Street 5: The Dream Child
1989
6,3 13 tys. ocen
6,3 10 1 13470
4,9 14 krytyków
Koszmar z ulicy Wiązów 5: Dziecko snów
powrót do forum filmu Koszmar z ulicy Wiązów 5: Dziecko snów

Lubie Freddiego

ocenił(a) film na 8

Ja jakos polubilem Freddiego. Nie wzbudza on we mnie odrazy czy przerazenia a wlasnie sympatie. Ma tez tak ktos?
Podobnie tez mialem z Johnem zwanym Piłą.

ocenił(a) film na 8
maciek31

Freddy jest świetny... Piła też ;)

maciek31

Freddy - MISTRZ !! :):)

maciek31

uwelbiam Freddy'iego, najbardziej 1 część

ocenił(a) film na 9
martaa2000

Ja z Krueger'em miałam pierwszy kontakt, gdy sam mi się przyśnił (a jeszcze wtedy nie oglądałam żadnej części filmu, może przelotnie gdzieś tam coś usłyszałam). Po tym zaczęłam się interesować tą serią i po dziś dzień jest moją ulubioną, jeśli chodzi o stare kino horrorów :). Freddy wymiata :D

ocenił(a) film na 4
maciek31

Nie ma to jak sympatia do pedofila :) Jigsaw to co innego, inteligentny psychopata który najczęsciej każe tylko tych którzy na to zasłużyli

ocenił(a) film na 7
kryszti

Ale pedzi to ty szanuj;]

ocenił(a) film na 4
degenerat1

Niech płoną :D

ocenił(a) film na 4
kryszti

nie wiem jak mogłem popełnić taki błąd ortograficzny #harakiri

użytkownik usunięty
kryszti

Freddy przecież nie był pedofilem.

ocenił(a) film na 4

Owszem był, miał jakiś pociąg do dzieci, a w jednej z nowszych części to było pokazane na tacy :)

użytkownik usunięty
kryszti

W remaku z 2010 roku jest to pokazane, więc nie rozumiem czemu się tym sugerujesz, zamiast brać pod uwagę tylko oryginał :) Nie był pedofilem, tylko seryjnym mordercą dzieci.

Właśnie, mógłbym wybaczyć wiele remeke'owi, ale nie to, że zrobili z Freddy'ego pedofila.

maciek31

To bardzo dobrze o tobie świadczy - polubiłeś mordercę. Godne podziwu. A co na to lekarz..?

ocenił(a) film na 8
chwilozof

Nie widzi przeszkod.

maciek31

A więc jest dla ciebie wyrozumiały jak dla każdego zwyrodnialca. Tak każą w podręcznikach. Dobrze robi.