PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31908}

Królowa potępionych

Queen of the Damned
2002
6,3 39 tys. ocen
6,3 10 1 39113
4,4 9 krytyków
Królowa potępionych
powrót do forum filmu Królowa potępionych

wielka prośba! czy ktoś ma "królową potępionych" albo "wampira lestat", najlepiej w formie e-booka? już dawno czytałam te książki, a pamiętam że mi się podobaly. proszę o kontakt, byłabym baaardzo wdzięczna! :)

ocenił(a) film na 9
7martina

Niestety nie mam tych 2 czesci.Ale mam ,,Opowieść o złodzieju ciał" i ,,Wywiad z wampirem' jeśli Cię to zainteresuje:-)

Dzierzba

jesli masz je w wersji elektronicznej, to bardzo prosze o wysłanie na adres sandra7haus@gmail.com
bede bardzo wdzieczna!
pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
7martina

Jeśli nadal nie masz ani "Królowej..." ani " Wampira Lestata" to daj znać mogę wysłać obydwa ebooki :]

ofka

Siemka !!! Szukam wlasnie tych ksiazek tzn ebookow i sadze ze bedziesz dobra i mi je udostepnisz ... mam prosbe mogla byc mi wyslac na poczte ta dwie ksiazki ... CZARNA2611@TLEN.PL albo jak wolisz poczte na onecie to PAULINA2611ANKA@VP.PL ... z gory wielkie dzieki ...

ocenił(a) film na 10
7martina

Mam pierwsze III tomy i "... Vittorio".
Jak ktoś chce e-book to piszcie madame_claudie@onet.eu .
Sama szukam "...Złodzieja..." "Merrick","...Armanda","Pandor y". Z góry dzięki.

ocenił(a) film na 10
iwa7470

na e_booku mam wszystkie ksiazeczki z serii kroniki wampirow niestety po angielsku... po polsku mam wywiad na pewno i jeszcze jakies inne A. Rice. cos bedzie z kronik ale tez chyba cos z serii o czarownicach. jak ktos zainterere to dajcie maila;) i sprecyzujcie co wyslac czy moze wszystko;)

ocenił(a) film na 10
7martina

Nie wiem czy wysyłający sa świadomi , ale złodzieja I tom kończy się "Wiele się wydarzyło w skomplikowanym iluzorycznym świecie jej tajemniczego kochanka. Pora się rozstać.". Nie wiem czy II tom wg. jest dostępny w e-bookach, jak ktoś ma to proszę wysłaś na email madame_claudie@onet.eu. Wyrzej jest spis książek, które ja mam i których szukam. Z góry dzięki. Pozdrawiam

7martina

Ja mam kilka książek Rice, więc jak coś to krzyczcie na maila - chupacabra3@vp.pl
A oto tytuły tych książek:

Kroniki wampirze:

"Wampir Lestat"
"Opowieść o złodzieju ciał t1"
"wywiad z Wampirem"

Nowe Kroniki wampirów:

"Wampir Vittorio"

Dzieje czarwonic z rodu Mayfair:

"Godzina Czarownic" Tomy 1-4

Jeszcze mam kilka jej książek, ale to są te erotyki, nie o wampirach już.

A od razu wielki interes mam. Jeśli ktoś ma jakieś inne powieści tej autorki, proszę się odezwać i przesłać. Ja te mogę udostępnić bez problemu.