te wampiry w krolowej byly zbyt silne i szybkie,przesadzono z tym.W wywiadzie nie byla ukazana taka szybkosc i sila wampirow.Nawet nie bylo zbytnio pokazane zeby swobodnie ktorys wampir sie unosil w powietrzu,a tu zaraz mlode wampiry sobie lataja itd zaraz sa bardzo szybkie,a wiadomo od razu sie takich mocy nie ma,z wiekiem moce sa co raz silniejsze.
i w dodatku za duzo sie namnozylo tych wampirow,bylo tak jakby powsawaly zaraz po ukaszeniu,a w wywiadzie nowy wampir musial sie napic krwi wampira ktory go upolowal.
Właśnie dlatego, że zaakcentowano w 'Królowej...' szybkość i siłę wampirów, w moim mniemaniu film ten uzyskał dobre punkty.
Czytałam serię książek, na których podstawie nakręcono filmy o wampirach. I tam jest wszystko jest opisane ;) Każdy wampir, nawet najsłabszy z nich wszystkich Louis, był nieziemsko silny i szybki.
A pozostałe wampiry, które się 'namnożyły'... Cóż, one się ukrywały, Louis nie znał ich wszystkich, więc nie mogli być ukazani w 'Wywiadzie...'. Wszyscy przedstawiciele krwiopijców ujawnili się, kiedy ujrzeli Lestata w mediach, ot.
Mam nadzieję, że wszystko wyjaśniłam xP