PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122897}
5,5 270  ocen
5,5 10 1 270
Kraina złudzeń
powrót do forum filmu Kraina złudzeń

Ludzie co sie stało ze nie ma tego filmu nigdzie pisze na fb do autora tego filmu i nic 0
odzewu gdzie mozna kupic ten film przeciez chyba gdzies musi byc

wojtek2322

ja również szukam tego dokumentu zamiesciłem nawet ogłoszenie na portalu tablica.pl może ktoś się odezwie.

skiwa2009

a jeśli otrzymasz odpowiedź dasz mi znać ja już chyba wszedzie szukałem tego filmu

wojtek2322

ja też szukałem i nic na zadnych hostingach go nie ma to pewne a pisałeś do autora dokumentu na fb? nic nie odpisał?

skiwa2009

witam sorry że po takiej dlugiej przerwie odpisuje ale nie bylo mnie wczesniej na fb nawet odpowiedzi nie otrzymalem jedynie co to p. Palej napisał że jesli bedzie mial ten film w archiwum to podesle ale niestety to bylo z 2 moze 3 mc temu i nic zero odpowiedzi a Ty znalalzes ten film ???

wojtek2322

niestety nie nigdzie go nie ma :/

ocenił(a) film na 1
skiwa2009

tez szukam tego filmu i lipa, napisałem do archiwum tvp, moze odpiszą

użytkownik usunięty
BlackShit

Jeśli jakimś cudem TVP jeszcze odpisze, daj znać proszę. Z chęcią kupię kopię filmu, jeśli będzie w rozsądnej cenie.

ocenił(a) film na 1

niestety tak jak na początku maja do nich napisałem, tak do dzisiaj sie nie odezwali

ocenił(a) film na 2
BlackShit

jakieś zmiany, coś ruszyło się w temacie "Krainy złudzeń"?

Pastor1

może napiszmy jakieś zbiorowe pismo i wyślijmy je do archiwum tvp bo na pewno mają ten dokument pewnie będą chcieli jakiś hajs ale zrzucimy się i każdy dostanie kopie

skiwa2009

Bardzo dobry pomysł, też mi zależy na obejrzeniu tego.

Marcin_Majchrzak

czy coś wiadomo ?

carlconcarlton

Również poszukuję tego filmu, może pozyskał ktoś jakiekolwiek infromacje?

ocenił(a) film na 7
wojtek2322

Na YouTube