PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 35507
6,2 27 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

,ale trzyma poziom 1 i 2 lepszy 100 razy od 3.
Jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć przyzwoity horror to zapraszam do kina, jak ktoś spodziewa się "sztuki" horroru to polecam raczej coś innego ;)
Ocena 6/10.

p.s oglądałem film w U.S.A piszę to bo zaraz rozlegną się krzyki, że kłamię ;)

pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 6
therion16_2

Lokalizacja wg. adresu IP: Mońki, Podlaskie, Polska. Nie wiedziałem, że Mońki to już USA - widać postęp gospodarczy jest u was 20 lat do przodu.

użytkownik usunięty
Dzida_86

do portfela też ludziom zaglądasz?

Był już pokaz przedpremierowy (nawet w Polsce) - a po za tym jak ktoś umie dobrze poszukać, to znajdzie wersję cam z takiego pokazu w US (słabej, bo słabej jakości ale zawsze) w sieci.

ocenił(a) film na 6

Czy ty nie widzisz co on napisał w głównym topicu? Może ślepy jesteś? Zostaw te swoje żenujące uwagi dla frajerów swojego pokroju. Silisz się na inteligenta, a cieć z ciebie straszny. To twoje tłumaczenie też o kant dupy rozbić, chodziło mi o to, ze typ ściemnia, a ty piszesz o jakiś kopiach z amerykańskiego kina. Ło matko co za lamus.

użytkownik usunięty
Dzida_86

odezwał się ekspert co spotu od trailera nie rozróżnia...

ocenił(a) film na 6

To ty wszędzie udajesz specjalistę od wszystkiego, co mnie strasznie irytuje. Wg. Twoich 'genialnych' prognoz to Krzyk 4 miał mieć premierę najwcześniej (!) na wakacje. Taki właśnie z ciebie ekspert. Co do trailera i oficjalnego spotu - dwa różne pojęcia, ale widzę, że dalej cię to przerasta.

użytkownik usunięty
Dzida_86

owszem przyznaję mój błąd - nasz szanowny dystrybutor nas zaskoczył, jakże miło - zobacz ile musieliśmy czekać w przypadku nowego "Koszmaru z ulicy...".

Co do pojęć tych dwóch wyrazów to nie mam problemu z ich rozróżnieniem, ale Ty miałeś inne teorie na temat.

Hahaha dobrze gada, dać mu wódki ;)

ocenił(a) film na 5
Dzida_86

jeżdżę do kina w U.S.A xD Premiera była 12 w stanach przed premiera bodajże 9 ( w większości kin) oglądałem to 12, a 14 (dziś!) wróciłem mam ci napisać również co robiłem w Stanach ?

ocenił(a) film na 6
therion16_2

Daj spokój dzieciaku. Bajki to sobie możesz opowiadać dzieciom w przedszkolu, albo temu łosiowi z góry, ale nie mi.

użytkownik usunięty
Dzida_86

Widać, że nie załapałeś o co mi chodziło w pierwszym poście - mianowicie o to, że od czasu gdy film trafił do sieci do momentu polskiej premiery, to co drugi tutaj będzie "oglądał" film w USA. Ponadto irytująca się robi co raz większa moda na filmwebowych detektywów w kwestii lokalizacji.

Szybko ci (celowo z małej) nie odp, gdyż do momentu obejrzenia filmu nie zamierzam tu zaglądać, przed obawą, że "geniusz" twojego pokroju uraczy mnie spoilerem.

ocenił(a) film na 6

"do portfela też ludziom zaglądasz?"

Po co ten twój bezsensowny docinek? Typ napisał, że rzekomo obejrzał już ten film w USA, więc wszedłem na jego profil popatrzeć w ulubione, a przy okazji dostrzegłem adres zamieszkania. Nie trawię gdy ktoś kłamie, tylko po to, żeby zaistnieć na forum. A ty jeszcze bezsensownie starałeś się go wybronić, z czego teraz próbujesz się jakoś wytłumaczyć.

P.S Skąd wysnułeś taką tezę, że ci będę spoilerował film? Kolejne proroctwo bez pokrycia?

ocenił(a) film na 6
therion16_2

BTW, premiera w Stanach była 11 a przedpremierowy pokaz 10.