Czy scenarzyści i reżyserzy kręcąc ten film naprawdę nie widzieli tego, że to będzie totalna porażka? Facet dostaje ogromnym nożem w sam środek czaszki, wykrwawia się... ale nie, on daje radę jeszcze otworzyć drzwi, wyjść z samochodu, przejść kilka metrów, rozejrzeć się i dopiero upaść na kolana...'policja' w niektórych momentach była dosłownie godna pożałowania!...serdecznie odradzam oglądanie tego filmu. Niektóre sceny były tak bardzo absurdalne.....szkoda słów. 2/10
a jak dla mnie jest za niska. Na IMDb średnia wynosi 7.0. Amerykanie docenili film i podeszli do niego z dystansem, a u nas spodziewano się co najmniej drugiego Hitchcocka.
Ehhh te durne pytania w stylu dlaczego taka wysoka średnia. To, że się komuś ten film nie podoba albo nie spełnił jego oczekiwań to nie znaczy, że wszystkim się musi nie podobać. Każdy ma inny gust ale co niektórzy tego nie zrozumieją. Normalnie żal.
Pytanie jest normalne. Poza tym czy ja tu coś wspominam o gustach innych? jakbyś nie doczytał/a napisałam 'serdecznie odradzam oglądanie tego filmu'. Nie widzę tutaj żadnego wielkiego niezrozumienia gustów innych.
mi się film podobał na każdej części się śmieje w głos i na tej też tak było , kocham to że morderca wstaje zawsze po 5 razy nawet jeśli już go zabito, liczyłam na dobrą bekę i ją dostałam. To kwestia nastawienia nie spodziewałam się horroru.
http://www.gadu-gadu.pl/przezyl-cztery-lata-z-nozem-w-glowie
To, żeby rozwiać wątpliwości, że można przeżyć tego typu cios.