PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 35511
6,2 27 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

Ocenę -1 (poniżej krytyki), uważam, że dawanie takim filmom 1, to zdecydowanie za dużo.
Powinno się karać twórców za robienie takich gniotów.
Zresztą sama bohaterka z początku filmu trafnie oceniła jego wartość.

ocenił(a) film na 1

W koncu ktos madry na forum. Krzyk 4 to mosiezny gniot, ktorego powinno sie zbronic ogladac, albo zaznaczyc ze robi sie to na wlasna odpowiedzialnosc.

Ode mnie dostanie nominacje do GNIOTA ROKU 2011

1/10 bez mrugniecia zwieraczami

ocenił(a) film na 7

Mi się też nie podobał krzyk powinien być trylogią.Zero spójności.

ocenił(a) film na 3
raschel97

raczej komedią:/

Popieram.Z tego co pamiętam to przy kręceniu części 3 mówiono, że o 4 części nie ma mowy,saga kończy się na 3 częściach, a tu prosze...

ocenił(a) film na 4
Seico

I jeszcze 5 się szykuje na dodatek ;p w 2013 ;]

ocenił(a) film na 3

So predictable. Szkoda. Bo poprzednie częsci były wcale niezłe. Wiadomo, że Jedynce nic nie dorówna, ale i dwójce nic nie brakowało. Tutaj szkoda słów. Żeby chociaż któras cycki pokazała to bym dał 4, a tak nie ma cycków to ocena 3.

ocenił(a) film na 10
zmijekUK

Mam nadzieje, że żaden z was nie zobaczy 5 części skoro aż tak zawiedliście się na tej.

ocenił(a) film na 6
Robert831231

niech obejrza, bedziemy mieli sie z kogo smiac hehe

ocenił(a) film na 1

W pełni popieram komentarz . Zabrano mi ponad półtorej godziny życia . bieda na kółkach .

ocenił(a) film na 9

czy wy mózga nie macie? to slasher jest ma być śmiesznie i czasem może i strasznie, ten film ma parodiować i straszyć, wypadł super tylko niestety jeden błąd obsadowy jest ale film jest super, jeśli piszesz tak o tym filmie, to musisz znać się dobrze na slasherach, i wiedzieć co w nim było nie tak więc pochwal się wiedzą na temat horrorów typu slasher:D