PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 35507
6,2 27 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

Maraton ?

ocenił(a) film na 7

Nie wie ktoś przypadkiem czy jakieś kino może (gdziekolwiek) będzie organizowało maraton z całą trylogią i nową częścią ? Fajnie by było.

użytkownik usunięty
LadyP

Pomysł owszem dobry, np. w przypadku serii "Saw" zawsze takowe były organizowane przez Multikino przed każdą nową częścią, aczkolwiek u nas problem może być w kwestii formalnej - mianowicie prawa do dystrybucji do Scream 1 i 2 ma Imperial, a do 3 (jak i wchodzącego niebawem na ekrany Scream 4) ma SPI. Tak więc mało to realne aby doszło do skutku. Zawsze jednak zostaje DVD lub jego rip :)

ja chce maraton! ♥ xD

ocenił(a) film na 7
Gangelus

Co ty z facebooka ikonę ukradłeś :O ♥ Zawsze ją na facebooku spotykam ;>

ocenił(a) film na 7
LadyP

Też bym chętnie poszedł na "Krzyki" do kina, bardzo lubię część pierwszą, drugiej nie widziałem (telewizja z jakiegoś powodu w ogole jej nie puszcza), trzecia jest głupia, ale mogę przeboleć jeszcze raz no a czwórka mnie bardzo interesuje ; zastanawiam mnie czy Craven potrafi coś z siebie jeszcze wykrzesać czy już raczej dosięga go demencja starcza (patrz:MY SOUL TO TAKE) i nie ma już więcej nic w kinie do powiedzenia.

ocenił(a) film na 6
Bloodbane

To by była świetna sprawa, szczególnie, jeśli rzecz działaby się w nocy. Jeśli nikt nie wpadnie na pomysł maratonu, to z pewnością trylogię przypomni któraś z ogólnodostępnych stacji. Tak było chociażby z "Piłą" - przy okazji premiery nowej części w kinie, zawsze leciała jakaś starsza część w telewizji :)

Dzida_86

Ehh, nie będzie...
Jest maraton, ale tylko z Krzykiem 4:
http://multikino.pl/pl/extra/filmowe/noc-grozy-w-multikinie/

ocenił(a) film na 6
Gangelus

Ja idę na ten maraton, co prawda paintball mnie jakoś nie zachęca, ale piąty wymiar i krzyk 4 chętnie zobaczę.

ocenił(a) film na 7
Massiekur

Paintball jest średni,ale piąty wymiar.... To jest dopiero kaszana ;)