PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 35507
6,2 27 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

"Ja pierdziele, nie wiedziałam, że filmweb opanowały już dzieci neo. Miałam nadzieję, że ci idioci tu się nie pojawią. Nigdy więcej nie czytam postów pod filmami, nawet tytułów. Dziękuję idiotom którzy już na początku zdradzają kto jest mordercą. Do wszystkich tych co nie oglądali, a chcą to zrobić: Nie czytajcie pozostałych postów, bo zepsują wam zabawę. Wszystkich proszę o utrzymanie jak najdłużej tego tematu w czołówce, lub nie odpowiadanie w temacie debili zdradzających zakończenie, aby te spadły na sam koniec.
Dziękuję za uwagę."

ocenił(a) film na 7
kitka89koteczek

Przepraszam już odpowiedziałem w temacie jednego z potomków pana Neo :(
Nie mogłem sie powstrzymać :D

igrek5

ja też ;) ale z tym koniec... jak nie tykasz g*wna to nie śmierdzi niech sobie piszą i najlepiej poproistu tego nie czytac ani nie odpowiadać :)

kitka89koteczek

No, ja niestety tez wiedzialem przed filmem, kto jest jednym z dwoch mordercow - na szczescie o drugim dowiedzialem sie dopiero w trakcie seansu. :D Tak, czy owak ujawnianie tej tajemnicy na forum Filmwebu dowodzi wyjatkowego debilizmu (sorry, nie da sie tego inaczej nazwac) tych, ktorzy tak robia.

ocenił(a) film na 7
Davus

Jedynie mam nadzieję, że za takie żarty sami kiedyś natrafią na osoby o podobnych upodobaniach co bohaterowie których wymieniają :) Ciekaw jestem czy wtedy też tacy znawcy gatunku z nich będą :D

kitka89koteczek

ja naszczęście przeczytałęm te mierne posty po filmie a ciołek to ciołek... na takiego to najlepiej nie reagować:)