PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 35507
6,2 27 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

Mam pytanie,czy przed obejrzeniem czwartej czesci trzebz znac poprzednie??ogladalem poprzednie co prawda ale nie zagardzo pamietam.....stad moje pytanie.

ocenił(a) film na 10
Majkii

nie trzeba, ja wpierw oglądnęłam "4", a dopiero potem jedynkę... wszystko jest podobne ;)

ocenił(a) film na 7
Majkii

Oj warto zobaczyć poprzednie części przed seansem z "4". Może nie koniecznie wszystkie, ale mocno sugeruje obejrzeć "1". One są ze sobą w pewien dość oryginalny sposób powiązane. Nie oglądając wcześniej "1" nie wychwycisz tego ...

Majkii

Tak je nie obejrzysz to masz przejebke po całości gizmo wychodzi wówczas z ekranu i straszy po nocy ja tak zrobiłem z 3ką a potem po 2 latach 2ke obejrzałem i się okazało że to zwykła swinia była a nie gizmo i od tamtej pory trzymam pęczek kiełbasy pod ózkiem i gizmo sie boi że go przemiele na kiełbase, niby nic ale kiełbasa sie zaśmierdziała i smac nie moge po nocach.

ocenił(a) film na 6
Majkii

Nie warto bo film kiepski i nic nie stracisz jak delikatnie coś rozjedzie się. Ale po obejrzeniu 4 nic nie rozjedzie się bo jak nawiązują do poprzedniego to od razu tłumaczą co i jak :)

Nie nastawiałem się na nic konkretnego i całe szczęście. Film dobry.