Kolejny odgrzewany kotlet który kompletni niC nie wnosi, niema racji bytu !
Same zdjęcia mówią wiele o koszmarnie plastikowym pseudo aktorstwie ,przypominają Mode na sukces !
A mało tego masa naiwnych ludzi pójdzie na to do kina !
Strach się bać !
Nie przesadzajmy, są gorsze filmy o których strach w ogóle pomyśleć że znalazły się w swojej kategorii. Poza tym nie ma co przepowiadać przyszłości, obejrzymy - zobaczymy - ocenimy.
Po pierwsze - wypowiadanie się o filmie, którego się jeszcze nie widziało jest kompletną głupotą.
Po drugie - nie chcesz nie oglądaj, ktoś Cię zmusza?
Po trzecie - założę się, że pierwszy polecisz na to do kina, a potem będziesz jęczał, jaki to film był głupi.
Synku na żadnej części nie byłem w kinie ! Jeśli miałbym iść to tylko co jedynie na 1 !
A to jest forum więc mogę się wypowiadać co tylko mi się zachce . . .
Wiele razy moje przepuszczenia się sprawdziły : )
Zawsze tak robiłem i nadal będę to robił ,czy ci się to podoba czy nie : )
Synku? Co Ty już płci nie odróżniasz? heh
Przyznaj się, że film mimo wszystko obejrzysz - czy w kinie, czy pirata, ale na bank go zobaczysz. A po drugie to, ze wypowiadasz się na temat filmu, którego jeszcze nie widziałeś świadczy tylko i wyłącznie o Tobie, więc sam się ośmieszasz.
No to mnie oświeć jak miałbym niby twoją płeć rozróżniać ? : )
Przyznam się to tylko pod warunkiem że jeśli naprawdę nie będę miał nic lepszego do roboty czyli nie prędko, moja złośnico : )
Ja również nie lubię odgrzewanych kotletów. Tracą one w ten sposób smak. Niegdyś seria Krzyk była jedną z najlepszych trylogii światowego przemysłu filmowego. Mam nadzieję, że czwarta część okaże się hitem, ale jako realista obawiam się, że zamiast 8, czy 7, będę musiał wstawić ocenę równą 3 lub 4. Nie lubię ostatnio bardzo modnego zjawiska czworlogii. Underworld, Piraci z Karaibów, teraz Krzyk... pytanie po co? Kiedyś nazywało się to trylogią. Mówiona: "Jedna z najlepszych trylogii", a teraz powiemy "Jedna z najlepszych serii". Nie wiem jak dla was, ale dla mnie słowo trylogia brzmi jak coś wielkiego, czy wykwintnego, a seria kojarzy mi się z filmami typu American Pie. Nie chciałbym wkładać Krzyku do tego samego worka, a niestety trzeba. Mam tylko nadzieję, ze czwórka będzie przerażająca, ze świetną muzyką, ale martwią mnie te plastiki w obsadzie, ale może będzie dobrze. I chciałbym, żeby pojawiały się komediowe akcenty takie jak w trójce.
Jak dla mnie ta seria to równia pochyła...
cz. I - ocena 7/10
cz. II - ocena 6/10
cz. III - ocena 5/10
Tak więc nie spodziewam się rewelacji po cz. IV ale mimo to obejrze.
Zgodzę się z 'buffy1977' . [cytat: Po pierwsze - wypowiadanie się o filmie, którego się jeszcze nie widziało jest kompletną głupotą.].
Nie można oceniać filmu, którego się jeszcze nie widziało to tak jakby nie spróbować tego Waszego kotleta a powiedzieć, że jest nie smaczny...
Wracając do filmu... po zwiastunie wnioskuje, że ta część MOŻE być lepsza niż 'dwójka' ale to tylko zwiastun, mogę jedynie dumać nad tym. W zwiastunie widać jak morderca zachodzi Gale od tyłu a później na niej praktynie leży machając nożem w nią, czy to oznacza, że Gale w tej części zginie ?! ( :| ) mam nadzieję, że nie! to bardzo zabawana, poruszająca i 'wybuchowa' postać zaraz po filmowej Sidney - Gale jest na drugim miejscu.
Z niecierpliwością oczekiwałem na ten film, jeszcze kilkanaście miesięcy wstecz pojawiały się plotki o produkcji "Krzyk 4", które później dementowano. Nie mam kina u siebie w mieście więc poczekam aż pojawi się w necie (wiem, że to nie to samo co kino) ale innego wyjścia nie mam. Tak, czy siak jeżeli za ten film wziął się Wes Craven to warto go obejrzeć - jest po prostu mistrzem gatunku.
Pozdrawiam Was scream'mo - maniacy :)
Zgodze się z tobą ja tak samo nie oceniam flmu warto jednak obejrzec film wesa cravena ja morze z 5 filmów tego rezysera obejrzalem i jestem zadowolony a która czesc ci sie podobała najbardziej ????
" Wes Craven jest po prostu mistrzem gatunku " : ))
Craven mistrzem ciekawe i to dość bardzo , ciekawe tylko w czym ??
Bo oprócz kultowego Koszmar z ulicy Wiązów ( który też nie był genialny,zwłaszcza patrząc po latach ) no najwyżej jeszcze kilku co najwyżej przyzwoitych filmów nic świetnego nie zrobił a mało tego od dawna tworzy hmm. . . gówno taka jest prawda !
Mimo, że większość uważa, że nowy Krzyk będzie porażką ja jednak czuję, że ten film będzie naprawdę dobry pomimo tego, że prawie wszyscy krytykują nowe horrory i thrillery porównując je do starych a przecież wiadomo co było minęło a jak wszystkim tak przeszkadzają nowe filmy to niech sami zrobią lepsze...
Ja osobiście kocham tą trylogię i nie mogę się doczekać aż pójdę do kina :D
A co do 'koszmarnie plastikowego pseudo aktorstwa" to jestem ciekawa kogo masz na myśli??