Nieziemski!!!!!!! Brakuje mu świeżości i zaskoczenia jedynki, ale bije na głowę część drugą i trzecią z pierwszej trylogii. Przynajmniej poziomem. No i zakończenie to jedno wielkie "WTF?!?!" POLECAM!!!!
Szkoda, że wiele scen z trailera nie trafiło do ostatecznej wersji. Ale cóż...
Potwierdzam, bardzo dobry film i kilka naprawdę śmiesznych scen:) Początek wymiata:)
Ale mi chrapkę narobiliście :D .Ja już od wczoraj się nie mogę doczekać i zakupiłem przedpremierowy bilet on-line do multikina i tam jest ,ze to jest przedpremierowy (15.04) lol
Tak, mi też się podobał, jednakże czasem miałem wrażenie, że już trochę przesadzili z tą komedią, tak z dwa razy miałem takie wrażenie. Możliwe, że było to tylko wrażenie, bo teraz nie potrafię sobie przypomnieć, które to rzekomo były sceny :)
Początek faktycznie wymiata xD
Ogólnie film nieprzewidywalny, miałem teorię, że skoro to początek nowej trylogii, wydarzenia potoczą się zupełnie inaczej :D
UWAGA SPOILER
ale jednak, ktoś z trójki 'wiecznie ocalałych" mógłby zginąć, bo kurczę ile można, wprowadziłoby to nieco dramatyzmu :) Nie potrafię podać, kto mógłby to być, bo jednak byłoby to trochę zbyt szokujące ;P Już nie wiem czego chcę!
Też miałam takie wrażenie. Najbardziej w scenach wyśmiewających początek serii (tudzież Stab w filmie) - gdzie "What's your scary movie?" jeszcze budziło strach a nie było tematem do żartów na każdym kroku.
I ta postać Judy Hicks (zastępca Dewey'a) i jej postawa wobec Dewey'a i (a może w szczególności wobec Gale. Mocno przerysowana ;)
SPOILER
Było kilka śmiesznych scen, jak ta z policjantami. Może trochę tylko przesadzili z tym Brucem Willisem;) Fajne nawiązania do horrorów, nawet wspomnieli jeden z moich ulubionych: "Suspiria" :)
Przypomniało mi się :D
SPOILER
Jak dla mnie trochę przesadzona była scena jak Jill "robiła z siebie ofiarę", szczególnie jak już skoczyła na ten stolik szklany xd.
Z Brucem Willisem było git! :D
Dobry film,zasługuje na uznanie. Na plusy wypada gra aktorska,klimat i znów morderca (kocham go! :d). Wady - Czasem niepotrzebna krew,niezbyt udana muzyka.... i tyle ;) 7/10 ;>
Zgadzam się, film jak najbardziej na plus. Mieszanka "starych zasad" z czymś świeżym (patrz: zabójca). Rewelacyjny był sam początek "cios w ciosie, który jest w krzyku". Jeżeli chodzi o wady, to myślałem, że jak już wymyślili taki, a nie inny motyw to SPOILER! morderca przeżyje- scena z Jill na noszach byłaby perfekcyjnym zakończeniem KONIEC SPOILERA!
Poza tym jestem rozczarowany grą aktorską pierwszej martwej szóstki, ale może wynikała ona z epizodycznych ról i nie miały się dziewczyny jak wykazać. Jak już jesteśmy przy grze aktorskiej to na plus też Hayden Panettiere i Emma Roberts.