Jeśli jest 6 ocen filmu i średnia 8,2 i ja dałem ocenę 1 TO JA SIĘ PYTAM GDZIE ONA JEST? NADAL JEST TYLKO 6 GŁOSÓW! Poza tym jak czytam komentarze na tym portalu na temat tego gniota to tracę do was szacunek SPONSORING FULL SERWIS ŻENADA!!!
Jak zobaczyłem średnią 8,2 postanowiłem ją MOCNO OBNIŻYĆ,choć po nocy emocje opadły i na spokojnie DAŁ BYM ZERO ! Jakim cudem na końcu ten chłopak żył ? Dzgały go dwie osoby raz za razem zrobiły z niego sałatkę ....a on na noszach jak by nigdy nic brrrr ,Laska dostaje dwa ciosy w pociągu niby już zdycha ale za chwilę biega , LUDZIE NAWET DEBILIZMY MAJĄ GRANICĘ ,ok gdyby to parodia ale to nie miałą być parodia WIEC OCENA 1 /10 ....P.S BYŁEM W KINIE Z 14 LETNIĄ CÓRKĄ ....Młoda zachwycona o.k film dla dzieci ok !
Cała seria zawsze była pastiszem, więc o krok od parodii. Zbyt poważnie wszystko bierzesz. Zadźgany chłopak miał muły, a to oznacza że ciężko się przebić nożem.
To nie jest nawet pierwszy raz, gdy Chad przeżywa w ten sposób (nie jest też jedyną ocalałą tak osobą), a running gaga z trupem Ghostface'a wracającym do życia i atakującym po raz ostatni męczą w praktycznie każdym filmie.
Takie oceny jak twoja nie powinny w ogóle się liczyć. Chociaż pewnie nawet filmu nie widziałes
Rozumiem że nie jesteś zbyt inteligentny,ale aż tak?!?!Aktualizacja ocen nastąpi za jakiś czas, zresztą wystarczy wejść w te oceny żeby zobaczyć że jest ich znacznie więcej.Po drugie to jest slasher,więc jeżeli nie kumasz gatunku to po co w ogóle idziesz do kina?Po 3 -żenujące jest obniżenie ocen ,bo ktoś inny dał wysoką ocenę...Po 4 piszesz o debilizmach,a sam piszesz jak 5 letnie dziecko bez ładu i składu i jeszcze te żenujące błędy...
To nie błędy to klawiatura! I co z tego że Slasher? Krzyk 2022 dostał ocenę 8 uważam że jest bardzo dobry ! Ten film to po prostu niechlujna tandeta jeśli nie widzisz róznicy z ostatnią częscia współczuję ! Są dobre slashery ten do nich nie należy! Czy ja ciebie prosiłem o ocenę swojej osoby? Niezbyt inteligentny to był twój stary jak cię robił !!!
Czyli przeszkadza ci że koleś po tylu ciosach przeżył i zachwalasz poprzednią część w której zarówno on jak i Tara dostali mnóstwo ciosów i przeżyli i ci wtedy to nie przeszkadzało...Więc logiki zero.Mozna tylko współczuc córce tak ograniczonego ojca
Ten komentarz sam w sobie pokazuje twój poziom umysłowy i ograniczenie. "IT shit and die" po prostu xD