PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10010778}

Krzyk VI

Scream VI
2023
6,0 22 tys. ocen
6,0 10 1 21583
6,4 46 krytyków
Krzyk VI
powrót do forum filmu Krzyk VI

Jeśli jest 6 ocen filmu i średnia 8,2 i ja dałem ocenę 1 TO JA SIĘ PYTAM GDZIE ONA JEST? NADAL JEST TYLKO 6 GŁOSÓW! Poza tym jak czytam komentarze na tym portalu na temat tego gniota to tracę do was szacunek SPONSORING FULL SERWIS ŻENADA!!!

ocenił(a) film na 9
lupus198116

Za taką ocenę to od razu Ghostface powinien wypruć ci flaki

ocenił(a) film na 1
michi468

Jak zobaczyłem średnią 8,2 postanowiłem ją MOCNO OBNIŻYĆ,choć po nocy emocje opadły i na spokojnie DAŁ BYM ZERO ! Jakim cudem na końcu ten chłopak żył ? Dzgały go dwie osoby raz za razem zrobiły z niego sałatkę ....a on na noszach jak by nigdy nic brrrr ,Laska dostaje dwa ciosy w pociągu niby już zdycha ale za chwilę biega , LUDZIE NAWET DEBILIZMY MAJĄ GRANICĘ ,ok gdyby to parodia ale to nie miałą być parodia WIEC OCENA 1 /10 ....P.S BYŁEM W KINIE Z 14 LETNIĄ CÓRKĄ ....Młoda zachwycona o.k film dla dzieci ok !

ocenił(a) film na 9
lupus198116

Cała seria zawsze była pastiszem, więc o krok od parodii. Zbyt poważnie wszystko bierzesz. Zadźgany chłopak miał muły, a to oznacza że ciężko się przebić nożem.

michi468

xD a chłopak Gale nie miał? i tak zdechł, głupszego wyjaśnienia nie widziałem.

boris_imranov

To nie jest nawet pierwszy raz, gdy Chad przeżywa w ten sposób (nie jest też jedyną ocalałą tak osobą), a running gaga z trupem Ghostface'a wracającym do życia i atakującym po raz ostatni męczą w praktycznie każdym filmie.

ocenił(a) film na 9
lupus198116

Takie oceny jak twoja nie powinny w ogóle się liczyć. Chociaż pewnie nawet filmu nie widziałes

użytkownik usunięty
lupus198116

Rozumiem że nie jesteś zbyt inteligentny,ale aż tak?!?!Aktualizacja ocen nastąpi za jakiś czas, zresztą wystarczy wejść w te oceny żeby zobaczyć że jest ich znacznie więcej.Po drugie to jest slasher,więc jeżeli nie kumasz gatunku to po co w ogóle idziesz do kina?Po 3 -żenujące jest obniżenie ocen ,bo ktoś inny dał wysoką ocenę...Po 4 piszesz o debilizmach,a sam piszesz jak 5 letnie dziecko bez ładu i składu i jeszcze te żenujące błędy...

ocenił(a) film na 1

To nie błędy to klawiatura! I co z tego że Slasher? Krzyk 2022 dostał ocenę 8 uważam że jest bardzo dobry ! Ten film to po prostu niechlujna tandeta jeśli nie widzisz róznicy z ostatnią częscia współczuję ! Są dobre slashery ten do nich nie należy! Czy ja ciebie prosiłem o ocenę swojej osoby? Niezbyt inteligentny to był twój stary jak cię robił !!!

ocenił(a) film na 10
lupus198116

teksty 12-latka

użytkownik usunięty
lupus198116

Czyli przeszkadza ci że koleś po tylu ciosach przeżył i zachwalasz poprzednią część w której zarówno on jak i Tara dostali mnóstwo ciosów i przeżyli i ci wtedy to nie przeszkadzało...Więc logiki zero.Mozna tylko współczuc córce tak ograniczonego ojca

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
lupus198116

Raczej ty powinieneś, chociaż i na to może być już za późno

lupus198116

Ten komentarz sam w sobie pokazuje twój poziom umysłowy i ograniczenie. "IT shit and die" po prostu xD

lupus198116

Ale ty jesteś porażką życiową :D