PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=91}

Krzyk

Scream
1996
6,8 81 tys. ocen
6,8 10 1 81042
7,7 41 krytyków
Krzyk
powrót do forum filmu Krzyk

Najlepszy z najlepszych

użytkownik usunięty

Mam 13 lat a film jest przeznaczony dla ludzi w wieku 18 lat i co z tego jestem wielkim fanem kina a zwłaszcza horrorów takiego właśnie typu. Gdy zobaczyłem ten film poraz pirwszy to głuwni aktorzy stali się moimi najlepszymi aktorami.
Polecam go wszystkim o silnych nerwach. Ci co lubią horrory to napewno nie będą zawiedzeni.

ocenił(a) film na 9

Teraz to 21 ;]...........................

użytkownik usunięty
Davidsoon

O silnych nerwach? Może, gdy miales/as 13 lat, to faktycznie mógł cię przestraszyć. Chociaż, ja oglądając go miałam 14 lub 15 i nie przestraszył mnie ani trochę...a już szczególnie, że oglądnęłam przed nim Straszny film, to Krzyk mnie momentami śmieszył.

ocenił(a) film na 7

A ja mam 12 lat i oglądałam rok temu...troszkę się bałam, ale tylko na początku:)))

The_Slayer

ja oglądając ten pseudo horror śmiałem się na maksa i puszczałem przy tym gazy:D

ocenił(a) film na 10
martin2000

Hehe, założyciel tematu ma teraz 22 lata :D .

CupOfCoffee

noo od roku moze legalnie ogladac 'krzyk' ;p

edith092

Ja oglądałem go po szkole u kolegi, jak miałem 11 lat...

ocenił(a) film na 8

A ja do tej pory żałuję, że kiedykolwiek sięgnęłam po "Straszny film". Przynajmniej przed obejżeniem "Krzyku" i "Koszmaru minionego lata". Bo po tej dziecinnej parodii, nie czułam aż takiego strachu oglądając te dwa horrory. A szkoda, bo są naprawdę fajne.

ocenił(a) film na 8

Ja go oglądałam w Nowy rok, i przyznam szczerze że trzymał w napięciu chwilami :) Zgadzam się z wypowiedzią innych, bo ja też obejrzałam Krzyk po Strasznym filmie, i chwilami był śmieszny xD

ocenił(a) film na 7
Louder__Princess

Ech jeden z najstarszych komentarzy na filmwebie ;>

Antonio_Montana

horror nie jest specjalnie straszny, ale ma klimat i do końca trzyma w napięciu, a oto chodzi w tego typu filmach. podobał mi się. ;) 8/10.