PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=91}

Krzyk

Scream
1996
6,8 81 tys. ocen
6,8 10 1 81042
7,7 41 krytyków
Krzyk
powrót do forum filmu Krzyk

drodzy ludzie! Nie chcę nikomu narzucać moich gust filmowych, lecz moim skromnym zdaniem film ten nie zaslugóje na tak wysokie notowania. Zdanie swe uzasadnię(jak tego w szkołach uczą) paroma faktami i filmami. Po pierwsze. Sama postac mordercy. Przypomnijcie sobie drodzy Państwo Michaela Myersa, Jasona Voorheesa, czy Freddyego Kruger'a. Przedstawiany w KRZYKU psychopata niebyłby godny i9m butów czyścić. Po drugie. Główna bohaterka. Mnie osobiście doprowadzała do bialej goraczki. To nie to co w pierwszej cześci predatora... limat. Prawie usnęłam w czasie tego filmu, inne wrażenia były między innymi w czasie Piatku Trzynastego. Mogłabym tak wymieniać i wymieniać. No cóż, ale to tylko moja opinia. Z góry dziękóje, za poswięcenie chwili Państwa czasu na przeczytanie(o ile kto kolwiek to przeczyta:))

Dalija

Przeczytałem to :P i musze a nawet chce sie z taba zgodzic.Krzyk wypromował kliku mlodych aktorów ale czas pokazał ze na miano aktorów to oni za bardzo nie zasluguja.Film jest przereklamowany i NUDNY. to jest thiller a nie horror .Morderca jest rzeczywiscie smieszy i do np Freddiego mu daleko brakuje.Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Dalija

HOHOHOHO co za Idioci z was! Jak morderca z filmu "KRZYK" moze dorownywac postaciom ponad ludzkim FREDDEMU, JASONOWI, MYERSOWI, SUPERMANOWI, BATMANOWI, SPIDERMANOWI skoro oni sa niesmiertelni???? Morderca z filmu "KRZYK" jest osoba smiertelna, a chyba odrozniacie CZLOWIEKA Z NOZEM od FREDDEGO ktory nie istnieje??? Fakt ze Morderca z Krzyka tez nie istnieje ale jest czlowiekiem wiec jak mozecie mieszac osoby smiertelne z Bajkowymi postaciami?