PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=260505}

Książę Persji: Piaski czasu

Prince of Persia: The Sands of Time
2010
6,9 161 tys. ocen
6,9 10 1 160547
5,5 33 krytyków
Książę Persji: Piaski czasu
powrót do forum filmu Książę Persji: Piaski czasu

Mógłby być inny, ten Jake mi tu w ogóle nie pasuje, ciągle mi się kojarzy z tym słabym gejem z TAJEMNICY BROKEBACK MOUNTAIN. Tam miał słaby charakter itd. A do tej roli wybrała bym kogoś ,,mocniejszego,, a nie takiego błękitnookiego szatynka o chłopięcym wyglądzie.

ocenił(a) film na 7
klaudusia761212

A ja tam myślę,że nie ma znowu takiej tragedii,co prawda masz dużo racji,no ale jeżeli grałaś w Piaski Czasu to zauważysz, że Prince z gry był właśnie 'błękitnookim szatynkiem o chłopięcym wyglądzie', dopiero w następnej części zdecydowanie zmężniał co mu, moim zdaniem, na dobre wyszło.
Poza tym tak to często bywa,że gdy powstaje film na podstawie gry, zawsze znajdzie się jakieś "ale" co do aktorów,bo przecież nigdy idealnie nie oddadzą oni charakteru i wyglądu postaci z gry ;)

ocenił(a) film na 3
elendil_7

ja pierdole... ten temat powinien od razu po pojawieniu się zostać zamknięty!! PO PIERWSZE ROZMOWY NA TEMAT GŁÓWNEGO BOHATERA JUŻ BYŁY !!! i to chyba z 112 851 356... po 2 wcale nie jest źle wręcz przeciwnie Jake jeśli ktoś zna dobrze tego aktora i filmy w jakich grywa to wie że jest b.dobrym aktorem młodego pokolenia a po 3 na Princa po charakteryzacji jak najbardziej pasuje. OMG !!

DLoN92

Ja pierdole, człowieku weź zjedź z mojego tematu i zajmij się swoim. Od tego jest forum, aby wyrażać swoje opinie więc w czym masz problem?

elendil_7

Owszem, może i tak. Z resztą co mi tam, niech gra kto chce tą rolę. Ja wyraziłam jedynie swoją opinię na ten temat.

klaudusia761212

nie no mi tez on nie pasuje do tej roli. skoro robia wizerunek ksiecia z 2 czesci to niech sie juz go trzymaja. mlody pasowalby do tej roli zgoda jakby gral ksiecia z 1 czesci

Miria_the_Phantom

To samo miałam na uwadze, Jack w ogóle nie zmężniał pomimo charakteryzacji. No ale co tam, niech się dzieje co chce.

klaudusia761212

ale powiedz mi co ci dadzą te ciągle rozżalanie się na temat wyglądu głównego bohatera? oglądałaś już ten film? to że przypuszczasz iż aktor jest kiepski , słaby itp. na podstawie jednego filmu w którym zagrał (z resztą to była świetna rola, i bardzo trudna) świadczy źle o tobie i o tym ze się nie znasz na grze aktorskiej, a nie o jego złym doborze, i co z tego że na niego nagadacie skoro i tak w filmie zagrał ten aktor a nie inny, masz pecha ale już mleko wylane.I nie próbuj mnie wywalać ze swojego tematu bo jak już napisałaś, każdy ma prawo do wygłaszania swojego zdania ,ja go wygłaszam na temat twojego pustego i bezsensownie utworzonego tematu, mogłaś po prostu napisać to w innym już utworzonym poście a nie zaśmiecać forum.

yoko_yamaha

Forum jest dla wszystkich, niczego nie zaśmiecam. I się nad niczym nie rozżalam :P, napisałam tylko że wolała bym innego aktora i tyle, więc o co Tobie chodzi? I nikt na tego aktora nie nagaduje :P więc niech sobie gra gdzie chce.

klaudusia761212

Woleć sobie możesz a Jack robi swoje,

Douger

No i dobrze, więc w czym wy wszyscy problemy macie?

ocenił(a) film na 7
klaudusia761212

ten aktor jest genialny i idealnie pasuje do tej roli, poza tym ta gra nie pasuję do dziewczyn :p

Wojciech_N

Ja wcale w tą grę nie grałam i wcale się tą grą nie interesuję :P, tu chodzi o film nie o grę.

ocenił(a) film na 3
klaudusia761212

tekst roku... "tu chodzi o film nie o grę."

DLoN92

No tak ja komentuję film a nie grę na której podstawie jest zrobiony film.

klaudusia761212

No łokej, komentujesz film, ale... Ale film jest na podstawie gry i musi spełniać jej założenia... :P A w grze główny bohater był właśnie takim pyszałkowatym, trochę gamoniowatym błękitnookim szatynkiem z akrobatycznymi zdolnościami i Gyllenhaal moim zdaniem świetnie się sprawdza w tej roli :P Jak możesz więc twierdzić, że aktor się nie nadaje, skoro nie grałaś w grę i wiesz, jak wyglądać powinien? Trochę się chyba zapędziłaś, koleżanko...

Hostile

No dobrze, niech wam już będzie. PASUJE! Podpisuje się pod waszymi zdaniami dla świętego spokoju i skończmy ten temat raz na zawsze.

klaudusia761212

skoro nie grałaś w grę i jej nie znasz to czemu uważasz że aktor nie pasuje do tej roli, i że jest "za słaby na nią" ?
Dziewczyno zanim coś napiszesz to się kilka razy zastanów i nie dziw się że taka jest reakcja na twój temat.

yoko_yamaha

Nooooo. Jeszcze coś? Już chyba wystarczy tych sporów na ten temat. Poczekamy na premierę filmu i zobaczymy jak wypadnie Jake.

ocenił(a) film na 5
klaudusia761212

jeszcze tylko jedno: 'ciągle mi się kojarzy z tym słabym gejem z TAJEMNICY
BROKEBACK MOUNTAIN' już w tym zdaniu, o zgrozo, dałaś nam znac, jaki z
ciebie świetny kinoman. po pierwszym poście dyskusja powinna się zakończyc.
ps. ja osobiście tego 'słabego geja z tajemnicy brokeback mountain' bardzo
lubię. widziałaś jeszcze jakiś film z nim? domyślam się, że nie. a warto.

FisherN

Oczywiście że widziałam w POJUTRZE zagrał profesjonalnie. Jako osobę go lubię ale aktor z niego taki sobie :P. Możesz mnie zlinczować jak chcesz ale zdania nie zmienię ;).

ocenił(a) film na 7
klaudusia761212

A pod moją wypowiedzią też się podpiszesz?:D