Gra aktorów 9/10
Fabuła 9/10
Nawiązanie do gry 6/10
Muzyka 8/10
Początek trochę nudny, ale z czasem rozkręca się :) Mimo to daję 9 , bo od filmu 2012 nie widziałem nic dobrego w kinie. Pozdrawiam
zgadzam się - z początku nudnawy, myślałam e stracę 17 zł.
a teraz z chęcią poszłabym drugi raz !
Swietny film, a jako że nie jestem zagorzałą fanką filmów tego typu jestem naprawde zaskoczona !
9/10 !
Polecam gorąco
Popieram. Do kina wyciągnęła mnie kumpela i myślałam, że film będzie podobny to "troi", ale całe szczęście nie był. I choć sama się sobie dziwie to najbardziej podobały mi się sceny walki i liczne "akrobatyczne" ucieczki Dastana. Film rewelacyjny.
Nawiązanie do gry 6/10 O_o..... Prosze Cię, przecież ekranizacja Max Payne'a miała wiecej z gry niż to coś...
Jakbyś mógł wymień mi co wiąże film z grą.... Ja widze tylko takie powiazania:
- Gółwnym bohaterem jest ksiaże Persji
- Akcja dzieje sie w Persji
- Jest sztylet czasu
A fakt że towarzyszy mu księżniczka upadłego królestwa, która za wszelką cenę chce zabrać mu miecz?
A postać zdajcy, który przyczynia się do całego nieszczęścia a tym samym do końcowej,ostatecznej walki z księciem ?
A fakt że książe może cofać czas, ale niestety nie można robić tego bez końca?
A fakt że książę zakochuje się w księżniczce która potem ginie?
No i fakt że książe świetnie walczy, umie chodzić po ścianach, drążkach i Bóg wie czym jeszcze?
Jezu, tego jest tyle że aż szkoda czasu na wypisywanie wszystkiego.
Jesteś pewien że grałes w tą grę?
wymieniłeś tylko podstawowe (niewątpliwie najważniejsze) elementy, całkowicie nie widząc całej reszty która zawiera się w filmie.
"bo od filmu 2012 nie widziałem nic dobrego w kinie."
Ten krótki fragment wyjaśnia wszystko.
Jak ktoś gustuje w filmach takiego pokroju to nie dziwne że wystawia ocenę 9/10.
Zastanawia mnie tylko czy:
a) autor tematu od filmu 2012 nie był w kinie
b) w kinie oglądał tylko polskie produkcje w stylu Ciacho
c) ma 12 lat
d) aż strach pomyśleć :P