Jeżeli graliście w trylogie to wiecie że książę zupełnie nie pasuje chodzi mi o aktora zresztą księżniczka również. Chciał bym aby takie filmy realizował fan a nie reżyser z łapanki który o grze dowiedział się w trakcie realizacji. Nie widziałem jeszcze filmu ale mam obawy że będzie przekombinowany jak 4 część nowej trylogii czyli aż nazbyt oczywista kontynuacja.
Co mi się podobało w starej trylogii gry to to że następujące po sobie tytuły były całkowicie niezależne ale powiązane. Pis
Nie chcę uchodzić za sceptyka ale zapowiedzi filmu nie wyglądają zachęcająco a plakat wygląda jak zapowiedz kontynuacji xeny albo herkulesa
Czemu ci się niby ostatni PoP nie podobał, że developerzy mieli inną wizję, jak klepać sequele do czternastej części? Co do aktora to mi tam pasuje, tylko to imię... książę nie powinien mieć imienia.
Gra kapitalna. Czwarta część choć inna od pierwszych trzech miała swój charakterystyczny klimat i też mi się bardzo podobała. Jeśli chodzi o film to mam nadzieję że go nie popsują, jak znam życie to efekty będą znakomite, ale możemy się przejechać na fabule. Jednak jestem dobrej myśli. CZEKAM i lecę do kina.