PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=260505}

Książę Persji: Piaski czasu

Prince of Persia: The Sands of Time
2010
6,9 161 tys. ocen
6,9 10 1 160551
5,5 33 krytyków
Książę Persji: Piaski czasu
powrót do forum filmu Książę Persji: Piaski czasu

Początek nawet fajny, później tylko czekałem na kolejne wydarzenia które potoczyły się dokładnie tak jak przewidziałem. Ludziom którzy nie lubią używać szarych komórek podczas oglądania filmu może się podobać. W innym przypadku ciężko wytrzymać do końca seansu bez ziewania. Szybka akcja też go nie ratuje, po pewnym czasie staję się wręcz nużąca. Jak ktoś się zastanawia przed wyborem repertuaru w kinie Robin Hood/Prince of Persia. To proponuję Robina.

ocenił(a) film na 6
2smart4u

Dlatego m.in. istnieją różne rodzaje rozrywki, aby człowiek mógł wybrać to co w danym momencie najbardziej mu odpowiada. No, chyba, że są ludzie którzy preferują tylko kino wysokich lotów, ale z pewnych względów i to jest ograniczające.

Para, klasyczny duet kina przygodowego. Czasem można się pośmiać. Lekka rozrywka dość dobrze zrealizowana choć mogło być lepiej. 7/10.

ocenił(a) film na 4
tenszin

"Dlatego m.in. istnieją różne rodzaje rozrywki, aby człowiek mógł wybrać to co w danym momencie najbardziej mu odpowiada. No, chyba, że są ludzie którzy preferują tylko kino wysokich lotów, ale z pewnych względów i to jest ograniczające."
Lubię kino przygodowe, dużo filmów w tym gatunku widziałem, ale ten po prostu jest słaby. Jedynie dialogi między nasza parką są w miarę ciekawe, reszta nie dość że wtórna to w nie najlepszym wydaniu.

2smart4u

Właśnie wróciłam z kina i mam takie same odczucia. I wcale nie oczekiwałam kina wysokich lotów. Gdybym oglądała to na dvd nie dotrwałabym do końca, a w kinie efekty specjalne fajnie się oglądało i tyle.

2smart4u

Podpisuję się pod powyższym, nuda maksymalna. Film dla dziesięciolatków.

cromags

przesadzacie nie był taki zły a ja akurat lubię baśnie może dlatego mi się podobał

2smart4u

Mi również się nie podobał . Moim zdaniem więcej zabijania , niż treści . Za plus można uznać jedynie dialogi głównej pary .

Dreaming_girl

treść akurat była a że dużo zabijania tak się składa że historia ludzkości jest bardzo krwawa więc co w tym dziwnego,a tam gdzie jest walko o tron to dopiero jest krwawo

szarit

Masz rację , ale ja akurat nie przepadam za sieką na ekranie ;) . A co do treści - była , masz rację , ale mnie nie zaciekawiła .

ocenił(a) film na 4
2smart4u

Moge sie z toba zgodzic ze jest infantylny ale przewidywalny raczej nie. Wrecz przeciwnie fabuła szczegolnie na poczatku byla strasznie nie logiczna. Mysle ze sam rezyser pogubił sie w swojej wizji. Jezeli ktos nie jest wymagający i ma gdzies co oglada to z pewnoscia spodoba mu sie ten film ; )