Początek nawet fajny, później tylko czekałem na kolejne wydarzenia które potoczyły się dokładnie tak jak przewidziałem. Ludziom którzy nie lubią używać szarych komórek podczas oglądania filmu może się podobać. W innym przypadku ciężko wytrzymać do końca seansu bez ziewania. Szybka akcja też go nie ratuje, po pewnym czasie staję się wręcz nużąca. Jak ktoś się zastanawia przed wyborem repertuaru w kinie Robin Hood/Prince of Persia. To proponuję Robina.
Dlatego m.in. istnieją różne rodzaje rozrywki, aby człowiek mógł wybrać to co w danym momencie najbardziej mu odpowiada. No, chyba, że są ludzie którzy preferują tylko kino wysokich lotów, ale z pewnych względów i to jest ograniczające.
Para, klasyczny duet kina przygodowego. Czasem można się pośmiać. Lekka rozrywka dość dobrze zrealizowana choć mogło być lepiej. 7/10.
"Dlatego m.in. istnieją różne rodzaje rozrywki, aby człowiek mógł wybrać to co w danym momencie najbardziej mu odpowiada. No, chyba, że są ludzie którzy preferują tylko kino wysokich lotów, ale z pewnych względów i to jest ograniczające."
Lubię kino przygodowe, dużo filmów w tym gatunku widziałem, ale ten po prostu jest słaby. Jedynie dialogi między nasza parką są w miarę ciekawe, reszta nie dość że wtórna to w nie najlepszym wydaniu.
Właśnie wróciłam z kina i mam takie same odczucia. I wcale nie oczekiwałam kina wysokich lotów. Gdybym oglądała to na dvd nie dotrwałabym do końca, a w kinie efekty specjalne fajnie się oglądało i tyle.
Mi również się nie podobał . Moim zdaniem więcej zabijania , niż treści . Za plus można uznać jedynie dialogi głównej pary .
treść akurat była a że dużo zabijania tak się składa że historia ludzkości jest bardzo krwawa więc co w tym dziwnego,a tam gdzie jest walko o tron to dopiero jest krwawo
Masz rację , ale ja akurat nie przepadam za sieką na ekranie ;) . A co do treści - była , masz rację , ale mnie nie zaciekawiła .
Moge sie z toba zgodzic ze jest infantylny ale przewidywalny raczej nie. Wrecz przeciwnie fabuła szczegolnie na poczatku byla strasznie nie logiczna. Mysle ze sam rezyser pogubił sie w swojej wizji. Jezeli ktos nie jest wymagający i ma gdzies co oglada to z pewnoscia spodoba mu sie ten film ; )