jack pasuje do tej roli jak ta laska w nowym janosiku do janosika, wiec mysle ze lepszym odtwórca tej roli bylby Collin Frawell !! on ma taka drapieznosc w oczach a jack mi pasuje do jakichs komedii romantycznych..a nie do tego filmu! jack az bije po oczach ze nie pasuje tu poprostu!
Moim zdaniem wrecz przeciwnie.Wyglada dobrze i dotego robi wrazenie zabawnego,a ksiaze persji taki wlasnie powinien byc. Ci co znaja gre to wiedza dobrze ze ksiaze dawal oznaki niezdary,smieszka ale i faceta z jajami. A Colin przypomina mi aktora z pokroju Orlando Blooma,ot taki pięknis,nic wiecej a w tej roli nie wygladalby naturalnie, jakos tak nie pasuje. Ale kazdy ma swoje zdanie...no i Jake mlodziej wyglada.
no gralam w pop ale nie widzialam go za bardzo bo mialam bialy ekran, karta chyba padla xD i nie widzalam go za bardzo, ale wiem ze mi sie bardzo podobal..no Jake nie za bardzo ;p na takiego pajaca troche wyglada hehehe no ale kazdy ma inne zdanie ;)
sama jestes pajac, jake nadaje się do tej roli, pozatym dobry aktor zagra kogokolwiek lub cokolwiek
dokladnie. on w ogole tutaj nie pasuje. gdyby go ubrali w stroj z 1 czesci gry to by moze i pasowal, bo wlasnie w tej czesci taki byl, hmm troche "smieszny". pozniej juz sie zrobil np bardziej agresywny. Mi bardziej pasowal by Hugh Jackman.
http://gfx.filmweb.pl/ph/43/07/214307/136696.1.jpg wystarczyloby ubrac go w ten stroj co ma ksiaze i dodac dlugie wlosy.
W ogole, skoro to jest pierwsza czesc to dlaczego ma ubior z drugiej ? ... oO
OOO Hugh Jack Man
http://www.webwombat.com.au/lifestyle/fashion_beauty/images/jackman-1.jpg zobacz jak by tak zagrał było by świetnie!
natomiast Jak- to sorry, ale troche na pedalskiego śmieszka mi tu wyglada I ZUPEŁNIE tu nie pasuje......( a zauwazcie ze na plakacie wyglada całkowicie inaczej, taki bardziej męski <w photoshopie robiony>)
to nie ten POP w ktorym sie kochalam w czasie podstwowki hehhe
Dokladnie, wystarczy tylko porownac to zdjecie co zamiescila kolezanka powyzej http://www.webwombat.com.au/lifestyle/fashion_beauty/images/jackman-1.jpg oraz zdjecie z gry http://www.hugewallpaper.com/data/media/78/wallpaper_prince_of_persia_warrior_wi thin_10_1600.jpg
wg, mnie sa niemal identyczni
Są niemal identyczni ale niestety Jackman jest troszkę za stary na tą rolę a Jack mi w sumie nie przeszkadza. Ja też grałam w popa (w 1 i 2) i z tego co pamiętam to on w 1 miał zaledwie 19/20 lat. Jeśli by mieli zmienić aktora przy kręceniu 2 części, której akcja dzieje się 7 lat później, to Jackman będzie idealny.
wygladaja jak SOBOWTÓRY
ale rzeczywiscie może tak jak mówi sophie15 w kolejnej części moga dać Hugh'a bo naprawde bylby idealny do tej roli a pozatym jest bardzo meski i przez to by mi tu pasowal
Mam nadzieję, że mnie pozytywnie zaskoczy, bo jak na razie moje zdanie jest takie, że powinien zagrać mało znany aktor - Pers. Jak książę Persji, to niech chociaż będzie z Iranu. Ale Gyllenhaal od razu mnie nastawia, że film ma się po prostu sprzedać, ma być kolejny amerykański hit...
Z drugiej strony dobrze, że nie zrobili z Księcia Persji blondyna, jak w pierwszej części gry. ;D W sumie po namyśle stwierdzam, że Jake jest idealny do tej roli, a Disney ze swoim nastawieniem na super produkcję przygodową zapewne zrobią z tego hit, ale bardzo porządny. W sumie film nie musi mieć sławy gry, ale jednak cieszyłabym się, gdyby poza hitem wyciągnęli z tego coś jeszcze, co sprawi, że film odcisnąłby swoje piętno. W każdym razie ja nie mogę się doczekać od dawna i dla mnie już jest to ulubiona pozycja. Jestem pewna, że się nie zawiodę. ^_^
Hugh Jackman swoje lata już ma, ale trzyma się zadziwiająco dobrze, nie mówiąc już o tym, że jest cholernie przystojny, a i humor ma całkiem niezły. Szkoda, że to nie on gra Księcia, no ale mówi się trudno.
cóz poczekamy jak wyjdzie film to ocenimy czy sie nadaje czy nie. jak Dla mnie Gyllenhaal wygląda genialnie i idealnie wkomponowywuje się w postać Księciunia. Fakt faktem narzekał że musial troszke przytyć i napewno po nakręceniu filmu chce wrócić do postury przed zdjeciami, ale myśle że odwalił kawał dobrej roboty:) i jak nie przesadzą z efektami film będzie wysoko w rankingach
Moim zdaniem najlepiej pod względem wyglądu pasował by tu aktor który w 300
wcielił się w rolę syna kapitana - Tom Wisdom w filmie Astinos. W 300 miał
długie włosy i jak ktoś się dobrze przypatrzy i przypomni sobie grę Piaski
Czasu to zobaczycie jak jest bardzo podobny. Według mnie on powinien być a
młoda krew też by inaczej zagrała choć Jack mi nie przeszkadza za bardzo
ale lepiej chyba by pasował Tom. Pozdro.
A ja mam takie pytanie trochę nie na temat:
Chciałabym zagrać w którąś grę o Księciu Persji. Jaka jest najlepsza waszym zdaniem?
Każda część gry ,,prince of persia'' jest inna. W pierwszej części ,, Piaski czasu'' gra jest bardziej baśniowa i bajkowa. Występuje w niej doskonała muzyka orientalna( moim zdaniem jeden z najlepszych soundtracków jakie słyszałem w grach). Druga część ,, Dusza wojownika'' jest bardziej mroczna z cięższymi brzmieniami( goodsmack). Trzecia część ,, dwa trony'' jest jakby połączeniem klimatu z pierwszej i drugiej części, więc coś jakby złoty środek. Polecam zagrać w każdą część,bo charakteryzują się innym klimatem. W maju ma wyjść ,,gra prince of persia forgotten sands'' która ma być uzupełnieniem luki przygód księcia dziejących się pomiędzy,, piaskami czasu'' a ,, duszą wojownika''
A jeszcze ta gra Prince of Percia 2008r. Lepsza niż trylogia, gorsza, trzyma poziom? Więcej walk czy skakania?
Niestety nie grałem w tego nowego ,, prince of persia'', ale słyszałem ,że w porównaniu z trylogią piasków czasu jest beznadziejny.Najlepszy dubbing jest w ,,piaskach'' chociaż w ,,dwóch tronach'' też nie najgorszy. W ,, Duszy wojownika'' są tylko napisy.
Niestety nie grałem w nowego ,, prince of persia'', ale słyszałem że w porównaniu do trylogii piasków czasu jest beznadziejny. Najlepszy dubbing jest w ,,piaskach'' chociaż w ,, dwóch tronach'' też nie najgorszy. W ,, duszy wojownika'' masz tylko napisy
Jeśli chcesz zagrać w którąś z trylogii, to najlepiej będzie iść po kolei - czyli zacznij od Piasków Czasu. Zwłaszcza, że film będzie na ich podstawie. Poza tym muzyka jest wg mnie najlepsza w tej części, ale to tak na marginesie.
a ja znalazlam kogos idealnego na Prince'a !!
nie jest to aktor, ale.. z wygladu identtyczny, przysojny boski http://cmpunk.com/images/displayimage.php?album=578&pos=160 ,
http://cmpunk.com/images/displayimage.php?album=578&pos=3
http://cmpunk.com/images/displayimage.php?album=578&pos=9
no i czy nie idealny??
a na doatek piekny i sexy
to jest CM PUNK z Westlingu jak by ktos niewiedzial
Film za niedługo będzie miał premierę a wy dalej to samo że on nie pasuje,że ten jest lepszy,tamten ładniejszy itd.............
Odpuście sobie i poczekajcie na film,obejrzyjcie i dopiero komentujcie
Co jak co, ale na jedno narzekac juz mogę. To jest sands of time, a Ksiaze jest ubrany jak w drugiej czesci gry WW. Nie lubie jak cos nie jest wiernie odzwierciedlone.
ps: nieco młodszy tez by mogl byc, Ksiaze w 1st czesci mial gdzies z 21 lat, o ile mnie pamiec nie myli.