No rzeczywiście rysy twarzy i ten zarost pasują do Prince'a. Grałem we wszystkie części i myślę, że do tej roli byłby też dobry Josh Holloway. Myślę, że pasowałby do tego Prince'a z Warrior Within - ponurego.
Ta... też Holloway'a widział bym w roli Prince z WW i T2T ;) Chociaż Hugh Jackman też był by świetny...
a co powiecie na ...................
http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/61/98/0000036198_2006113018010 5.jpg
hehe, wykapany Prince z pierwszej czesci, tzn. z piaskow, chociaz w pierwszej czesci glowa to bylo kilka piksli, wiec moze do niego tez jest podobny :)
no a pozatym podoba mi sie w Heroesach, wiec moglby sie fajnie sprawdzic jako Prince
Tom Wisdom to mlody aktor i pasuje do roli prince'a wg mnie.
http://i4.photobucket.com/albums/y150/callhimmine/astinos.jpg
tak wygladal w "300" i pasuje a jesli by go ucharakteryzowac typowo dla prince'a to juz wogole.
KTO?!?!??? Jared Leto?!?!?! A w którym miejscu on do księcia jest podobny??? Nie mam najmniejszego pojęcia... No chyba że się ktoś sugeruje zdjęciem jakie jest zamieszczone na jego profilu na filmwebie. To wtedy faktycznie idealny ale niestety zdjęcie w chlere się z prawdą rozmija. Więc Jared Leto ODPADA DEFINITYWNIE!!!
"KTO?!?!??? Jared Leto?!?!?! A w którym miejscu on do księcia jest podobny??? Nie mam najmniejszego pojęcia... No chyba że się ktoś sugeruje zdjęciem jakie jest zamieszczone na jego profilu na filmwebie. To wtedy faktycznie idealny ale niestety zdjęcie w chlere się z prawdą rozmija. Więc Jared Leto ODPADA DEFINITYWNIE!!!"
"Princa powinien zagrac wysportowany brunet z niebieskimi oczami."
Jak Leto powiedzą, że ma być wysportowany, to będzie. Niebieskie oczy to on ma bezdyskusyjnie, a wbrew pozorom jest naturalnym brunetem. Tylko czasem się farbuje na czarno. ;)Talent też ma, więc w czym problem?
Siemka:)Grałam we wszystkie 3 części Prince of Persia i jeśli film będzie taki jak gra to na pewno będzie to hit!co do aktorów to moim zdaniem Jared Leto odpada,Josh Holloway i Jonny Deep są cool ale niestety za starzy:(a Orlando Bloom no nie wiem wole jego niż Zaca Efrona.Princa powinien zagrac wysportowany brunet z niebieskimi oczami.a ciekawe kto zagra rolę Fary?ja na razie nie mam żadnej kandydatki a wy?
Pozdrowionka
Jak dla mnie to nie musi być ktoś koniecznie znany. A wręcz nawet lepiej jak by była to osoba, która nie kojarzy sie z jakims serialem lub filmem. takie moje zdanie i uwazam ze wogole powinien byc to jakis Pers czyli Irańczyk ale oczywiście ucywilizowany coś jak Andrews z Lostów;). W apocalipto ten pomysł wypalił więc czemu tu ma się nie udać? No a jeszcze patrząc na 300 bo poność Książe ma być utrzymany w podobnej konwencji, to tam też nie zagrał jakiś super znany aktor, a jak dla mnie film jest rewelacją!!! No i ważne zeby jakiś daleko wschodni akcent było słychać u bohatera:D. A wybrany obecnie Jake na rolę odtwórcy głównej roli jest dla mnie nieporozumieniem:/...
Można i tak...Tylko podejrzewam, że producenci będą chcieli promować film nazwiskiem aktora... Ale może się mylę. Jeśli wezmą kogoś "nowego" to ludzie nie pójdą na ten film dla aktora, ale też nie będzie porównywania go z innymi rolami... Dobrze kombinujesz :D
No tak ale kiedy Ja pójdę do kina to nie będę szła żeby zobaczyć jak taki Jake albo Orlando robią z dobrego filmu masakrę,pójdę do kina żeby obejrzeć dobry film więc Moim zdaniem nie powinni dobierać aktorów kierując sie znanym nazwiskiem tylko tym czy nadają sie do tej roli.
Dla mnie liczy się, żeby aktor dobrze oddał niesamowity klimat Prince'a. Przydałby się dopracowany akcent i sposób zachowania trochę. Ogólnie nie byłbym zadowolony, gdybym zobaczył w tej roli jakąś super gwiazdę jak Bloom bo to by wyszło dość kiczowato.
Niestety Księcia jednak zagra Jake Gyllenhaal:( A Farah w filmie będzie miała na imię Tamina
Fare raczej Tamine zagra Gemma Arterton.Widziałam zdjęcie,pasuje do roli Fary 'Taminy' bardziej niż ten wypłosz Jake do roli Księcia.
Pozdro
Moim zdaniem Ian Somerhalder pasuje idealnie do roli Księcia.Oto link z jego zdjęciem.
http://img262.imageshack.us/img262/3675/iansomerhalderlb8.jpg
Jared Leto...? Podobał mi się jako Hefajstion w "Alexandrze", ale nie obsadziłabym go w roli księcia Persji. Ostatecznie może akurat Gylenhaal nie będzie taki zły jako książę Persji.
macie : http://www.webwombat.com.au/lifestyle/fashion_beauty/images/...
to jest koles ktory powinien zagrac ksiecia :]] Pan Hugh Jackaman