Przyznam że film był dla mnie ogromnym zaskoczeniem ! Fantastyczna obsada, świetne
efekty specjalne , znakomite walki i zwroty akcji do tego wartka akcja i realistycznie
wyglądające kostiumy ... czuję się po prostu urzeknięty ! Film po za tym zawiera świetną
historię miłosną. Pomysł na realizację pozornie wydaje sie banalny ... lecz zaskakuje na
każdym kroku. Już dawno nie zaskoczył mnie fabularnie film o podobnej tematyce ... niby
prosty i rzecz by można że komercyjny ... lecz często co się dobrze sprzedaje to dobrze się
również ogląda. Zaskoczenie mega pozytywne /.... 9./10 polecam !
no może 9 by mu nie dał ale mocną 8 na pewno... co najlepsze... film nie nudził ani trochę i tym samym bardzo mi się podobał... no i efekty... cofanie czasu miazga!
szczerze powiem że na mnie mimo wszystko jak te piaski czasu , powiało nutą emocji i po powtórnym zabraniu się również dam mocną 8 ... lecz niżej ni krzty nie zejdę :)
Ja daje 10/10 wystarczy zobaczyć kawałek filmu i widać jak to bajecznie wygląda, tak jakby każda klatka była namalowanym obrazem, wszyscy wyglądają jak malowani i jeszcze te kostiumy. A fabuła również niezłą i do niczego się nie mogę przyczepić a co najważniejsze nie nudzi ani na moment !!!, ten film zasługuje na miano arcydzieła ze względu na ostateczne wrażenie jakie wywiera. Mam nadzieje że jeszcze znajdą się jeszcze takie arcydzieła, które się tak przyjemnie ogląda.
oj, to sie ciesze, że jeszcze komuś oprócz mnie się podoba... :) dla mnie tez 10/10 i oby więcej!
10/10 już po kilku pierwszych minutach wiedziałem, że film dosłownie mnie zmiażdży :]