PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=260505}

Książę Persji: Piaski czasu

Prince of Persia: The Sands of Time
2010
6,9 161 tys. ocen
6,9 10 1 160530
5,5 37 krytyków
Książę Persji: Piaski czasu
powrót do forum filmu Książę Persji: Piaski czasu

Mam już tego dość!! chyba zaczne oglądać stopklatke!!

użytkownik usunięty

Uwierz wielu czeka na jego powrót ;(

ocenił(a) film na 8

ja też chcę stary filmweb;(

ocenił(a) film na 8
Kelia

Dołączam się!Nie przekonuje mnie nowy łeb!:/

ocenił(a) film na 8

to se zróbcie a z tego filmwebu róbcie wypad...

Niestety, ale jeśli jeszcze ze dwa dni będę skazany na to badziewie - przerzucę się na Stopklatkę (zwłaszcza, że ona też się zmieniła - tyle, że [w przeciwieństwie do filmwebu] na lepsze).

ocenił(a) film na 8
Davus

mnie też się nie podobają te tandetne gradienty. ale nie będę płakał z tego powodu Jak chcecie to się przerzucajcie na portal kilka razy mniejszy tylko dlatego że lepiej wygląda...

Jeśli uważacie, że stopklatka jest lepsza od filmwebu to gratuluję :) Przecież nikt nikogo tu na siłę nie trzyma. Nie rozumiem o co Wam wszystkim chodzi. Stronka prezentuje się bardzo dobrze, na pewno jest bardziej na miarę Naszych czasów niż stara.

Z moich obserwacji wynika, że naród polski ma po prostu ogromne tendencje do narzekania. Jakakolwiek większa zmiana i zaraz milion niezadowolonych głosów. Szukacie dziury w całym zamiast poszukać pozytywów...

Bartek_M

Polacy strasznie lubią narzekać szczególnie na coś nowego, tak samo było ze stroną pewnego czasopisma o grach, strasznie mi się nie podobało to co z nią zrobili a teraz przeciwnie. Ludzie boją się nowości więc narzekają. Mi się tam akurat nowa wersja podoba :) przynajmniej mogę włączyć obsługę panoramicznego monitora a nie tak jak wcześniak, jakiś paseczek na środku ekranu i wszystko naciupane w jednym miejscu. Mi się podoba :)

Bartek_M

Stary filmweb był ok, nieznosze gdy ktoś chce z ulepszyć pogarszając BO TAK JEST W TYM PRZYPADKU panie kolego.

szymon_trafas

- jest wolniejszy
- często niema informacji tych, które były wcześniej
- jest mniej intuicyjny i przejrzysty
- poza tym ciemne tło było o wiele lepsze.

a nie można wrócić do starej strony, ta mnie drażni kolorystycznie, i nic nie mogę znaleźć, za bardzo to wszystko porozwalane, za dużo funkcji, starsza wersja była lepsza wszystko w jednym miejscu.

ocenił(a) film na 8
elena_88_88

czas trwania filmu chyba został całkiem wypieprzony z filmwebu, a to dla mnie często ważna informacja....

keeveek

Czas trwania filmu jest podany w takim kółeczku pod oceną filmu :) A jeśli chodzi o szate kolorystyczną to można ją bardzo prosto zmodyfikować do przyjemniejszej - w tym celu polecam zajrzeć na forum do działu NOWY FILMWEB, ktoś tam opisał jak to zrobić. Poradzi sobie z tym największy laik...

ocenił(a) film na 7

Myślę, że raczej wyglądu nie zmienią. Najgorsze jest te zamulanie oraz strona startowa gdzie jest tak wszystko nawalone, że strasznie ciężko się rozczytać ;/
Oczywiście, że polacy narzekają na każdym kroku heh, a do strony się przyzwyczaimy za jakiś czas... tylko żeby działała szybciej...

a co ja mam powiedzieć nie mogę wystawić oceny żadnemu filmowi- po prostu nie mam pulpitu do wystawiania ocen, zgroza. Stara wersja była lepsza przynajmniej tak nie muliła jak ta.

ocenił(a) film na 7

na nowego facebooka też lud narzekał, a teraz nikt już nie pamięta, jak wyglądała stara wersja
nie pękajmy, przyzwyczaimy się - w końcu co nas nie zabije... ;)

ocenił(a) film na 6

powinni dać opcję,że można sobie ustawić według uznania stare lub nowe .....pozdro !

MeFiuuu

A co by im z tego przyszło? Liczą się tu też względy ekonomiczne. Podejrzewam, że utrzymanie podwójnego portalu jest zwyczajnie nieopłacalne...

ocenił(a) film na 7

mogę się mylić, ale na głównym forum mamy aż dwa miejsca na dyskusje o filmwebie: "portal filmweb.pl" i "nowy filmweb", a i czasami się zdarzy, że ktoś z administracji wpadnie przeczytać co inni powypisywali. :P

nawet zdjec nie mozna kopiowac

użytkownik usunięty
Moviex

Ja się już przyzwyczaiłem ale szukajka mogła by być na środku ;)

W sumie to się zgadzam. Stary FilmWeb był lepszy. Pisał ktos do redakcji?

kol_ka

A wogulę da się zmienić wygląd strony na starą wersję? Z tego co mi wiadomo to jest to wersja beta więc powinno się dać...

ocenił(a) film na 7

też chce stary filmweb...

Coyotman

Niczego doszukać się nie da, wcześniej wszystko było tu, na miejscu, teraz xD

Rzeczywiście, poprzednia stronka filmweb była o niebo lepsza. Przede wszystkim bardziej przejrzysta

użytkownik usunięty
janpasek

od razu mówie że nie czytałem wszystkich postów ;] niestety mi tez się tęskni za starym filmwebem ale muszę przyznac że powoli się przyzwyczajam, troche nowości itp tylko ten design jakis taki nie dla oka, za jasno coś ;/

ocenił(a) film na 8

A ja wolę zdecydowanie nową wersję filmweb. Teraz wszystko jest poukładane i ładnie wygląda. No i design w końcu nie wygląda jak z końca lat 90tych.

Lukasz_Artyszuk

Szkoda, że nie ma w dodawaniu kontrybucji tej opcji, żeby skasować opis i w jego miejsce od razu swój wrzucić...

troche mniej przejrzysty ale moim zdaniem finalnie lepszy ;]

użytkownik usunięty

Wg mnie nowy filmweb jest ładniejszy, bardziej funkcjonalny i bardziej przejrzysty niż stary. Do każdej zmiany trzeba się po prostu przyzwyczaić. W tym przypadku zmiany wyszły zdecydowanie na dobre.

W tym przypadku raczej zmiany wyszły zdecydowanie na gorsze O.o ..
Nie lubie kiedy strona jest taka jasna :/
i Wgl jest gorzej ale nie bd sie rozpisywać :d

ocenił(a) film na 7
Wiki69

a mi się podoba

ocenił(a) film na 5
Snajpero1984

Przede wszystkim przydałoby się kilku sprawnych moderatorów, którzy usuwaliby wulgarne posty i banowali (najlepiej permanentnie) internetową hołotę, która robi z tego serwisu rynsztok. Pzdr.

ocenił(a) film na 6
sab1970

Wiecie co?Tu by się przydały piaski czasu.

ocenił(a) film na 7
aronn

true! xD haha

ocenił(a) film na 5
aronn

jasne!
Tu sie zgadzam :D