Kolejna bajeczka od Disneya, która totalnie odbiega od oryginału. Nie ten klimat drodzy scenarzyści :P
Spoko nie ma się co przejmować , takich osobników jak ten powyżej mamy pełno na tym forum,powinni zmienić zawód i zostać wróżkami które przewidują przyszłość :)
Może nie grałeś w żadną cześć Księcia a jak tak to obejrzyj zwiastun i porównaj.
Gierka daje zajebistego kopa właśnie swym klimatem (jeden z jej zajebistych elementów ;P) ,jakoś nie widzę tego filmu pod tym względem.
Nie wypowiadaj się na temat filmu który jeszcze nie powstał bo robisz z siebie idiotę. Ja nie wiem o co Ci chodzi z tym klimatem bo w grę grałem.
Hitman i udana ekranizacja? Nie wiem pod jakim względem to dopiero "totalnie odbiega od oryginału"
Pozdrawiam
Jeżeli mam być drobiazgowy to film już powstał ;P( idiotę to już mogłeś sobie odpuścić :D dyskusja a nie obrażanie innych- mówi ci to coś)
To, że wizualnie może być świetny i dostać Oskara za scenariusz to ;( dobra fabuła) niczego nie przesądza. Jedynie porównuje z grą,więc ten klimat opieram na tym co zobaczyłem na PC.
Pozdrawiam
Zgadzam się. Jeszcze nic nie wiadomo na temat treści filmu. Oby wyszedł jak najlepiej. Mam pytanie. Słyszałem że to będą 3 części w jednym filmy czyli sands of time,warrior within i two thrones w jednym czyli w tym. To prawdaa?
Film czerpie ze wszystkich części - już na plakacie widać elementy z dwóch pierwszych części - podtytuł z pierwszej i strój z drugiej. Na trailerze można zauważyć, że kiedy Książę używa mocy sztyletu pojawiają mu się na prawej ręce (tej, w której trzymał sztylet) złote napisy, takie jak w Dwóch Tronach na ręku z hakiem po Mahasti, czy jak u Mrocznego Księcia. Nie jest to jednak wierna ekranizacja żadnej z części trylogii.
"Nie ten klimat drodzy scenarzyści"
jednym z głównych scenarzystów jest, IGNORANCIE, sam Jordan Mechner - autor zarówno tego pierwszego, najlepszego Księcia, jak i tego drugiego hitu - Piasków Czasu. Do scenarzystów więc nie masz się co zwracać, bo tam na stołku siedzi już najwłaściwsza osoba na Ziemi...
Nie wiem gdzie to znalazłeś,ale Jordan Mechner miał niewielki wpływ na to jak wyglądał ostatecznie scenariusz.Jedynie zostały wykorzystane elementy tego co było przez niego zrobione na potrzeby gry, dlatego został wymieniony.
Pozdrawiam