PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=260505}

Książę Persji: Piaski czasu

Prince of Persia: The Sands of Time
2010
6,9 161 tys. ocen
6,9 10 1 160547
5,5 33 krytyków
Książę Persji: Piaski czasu
powrót do forum filmu Książę Persji: Piaski czasu

Nowe Sceny

ocenił(a) film na 8

Polecam obejrzeć ten klip,po prostu cud miód,mnóstwo nowych scen.
Nawet jeśli ten film nie będzie miał wiele wspólnego z grą to i tak zapowiada się świetny film przygodowy w sam raz na lato

http://movies.yahoo.com/movie/1810041991/video/17156755

wisniorzech

Nie wiem czy to w tym klipie, ale widziałem trochę nowych scen z parkurem i było bardzo dobrze, do tego Jake Gyllenhaal opowiadał jak uczył się parkura i biegania po ścianach - to nastraja optymistycznie.

ocenił(a) film na 7
wisniorzech

tylko, że to już przecież było na Filmweb...

jajcu11

Tutaj jest lekko inna wersja w lepszej jakości http://www.youtube.com/watch?v=Z8EA7EbFX4k
Chyba jednak będzie mroczny książę, a przynajmniej jakiś wstęp do niego. Spójrzcie uważnie na momenty: 0:34 i 2:16, to z całą pewnością Mroczny Książę. Nie wiem, czy to dobrze, czy źle, że łączą pierwszą i trzecią część gry, ale wygląda to ciekawie. Nie widzę za to piaskowych potworów na tym trailerze...

kamiledi15

To nie jest mroczny książę, tylko wygląda tak jak on. W tych scenach on przecież używa mocy sztyletu i zapewne to jak on wygląda w czasie cofania czasu zostało zainspirowane 3 częścią, ale Dark Prince'a w filmie ani nie będzie, ani do niego wstępu również. Bo w sumie mroczny książę "narodził się" po 7 latach uciekania przed Dahaką. Najpierw niech się pojawi Dahaka, dopiero potem będzie można mówić o Mrocznym Księciu. A jeśli się pojawi (co jest mało prawdopodobne bo planowane jest podobnież zekranizowanie całej trylogii piasków czasu) to będzie bardzo źle.

ocenił(a) film na 7
wisniorzech

Wow! Spodziewałem się kolejnego strasznego gówna, jak Bloodrayne, Mortale i inne egranizacje, ale to wygląda naprawdę intrygująco :)

ocenił(a) film na 7
wisniorzech

Ten Jake uczył się tych wszystkich akrobacji ,czy wszystko jest zrobione na linkach i komputerowo :P?